LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Loreens kärlekslycka med pojkvännen i Eurovision – detaljen i bilden avslöjar

13 maj, 2023 
Loreen vann Eurovision Song Contest 2023. Med låten Tattoo golvade hon hela schlagervärlden.
En som varit ett stort stöd är pojkvännen Charli och fångats flera gånger på bild när han suttit i greenrom.
Men under finalen fanns en viss detalj som stack ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslornaBrand logo
Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna

Loreen vann Eurovision Song Contest 2023. Med låten Tattoo golvade hon alla länder och kammade återigen hem storvinsten. Denna vinst blir unik då hon är den första kvinna som tar hem tävlingen inte bara en utan två gånger.

Under finalen rasade tolvorna in från de flesta länder och redan tidigt in i röstningen såg resultatet självklart ut. Någon som har varit ett extra stort stöd under tävlingen är hennes pojkvän Charli Ljung.

Artisten väljer gärna att hålla kärlekslivet privat. Men under musiktävlingen har han fått synas en hel del och har fastnat på flera bilder i greenroom.

Detaljen i bilden avslöjar lyckan med pojkvännen

Efter Loreens framträdande i finalen kunde vi se Charli jubla och krama om låtskrivarna låtskrivarna Jimmy ”Joker” Thörnfeldt och Thomas G:son. Även när beskedet kom att Loreen kammat hem hela tävlingen, så kunde vi se Loreen och hennes pojkvän jubla tillsammans och även dela en kyss.

Om man var uppmärksam som tittare kunde man se Charli bära en t-shirt där man skymtade Loreens ansikte. Han bar nämligen en tröja som hade ett tryck med Loreen och hennes låt Tattoo för att visa upp sitt stora stöd.

Loreen om stödet från pojkvännen i Eurovision

Loreen har tidigare berättat för Expressen hur mycket stödet betyder från pojkvännen.

Annons

– Det är familj för mig och det är inte bara han utan det är flera andra. Den här gången har jag väldigt många människor som är synkade med mig, som har samma värderingar och som sänder ut samma typ av vibration, säger Loreen och fortsätter:

– Det är därför den är upplevelsen är helande för mig, jag har aldrig varit med om något liknande, det är sjukt vackert. Det känns grymt bra att ha människor som man också tycker är lite jobbiga ibland.

Loreen har även haft lyckan att ha med familjen under finalen, då de har hejat på henne plats i Liverpool.

FOTO: TT, SVT

Annons