Därför var inte Marcus Schenkenberg med på sonens förlossning

Jessica Bäckman, Marcus Schenkenberg

Två månader har gått sedan Marcus Schenkenberg och Jessica Bäckmans son Colin kom till jorden.
Men nu berättar Jessica att Marcus inte var med på förlossningen.
Läs här!
Lars Lerin om familjelivet med Junior – nya barnbeskedet
0:37

Efter reklamen: Lars Lerin om familjelivet med Junior – nya barnbeskedet

(0:37)

Slå på ljud

Den svenska supermodellen Marcus Schenkenberg har setts som världens första manliga supermodell. I början av 2000-talet hade han även ett uppmärksammat förhållande med Baywatch-skådespelaren Pamela Anderson.

För två månader sedan fick han sonen Colin tillsammans med Jessica Bäckman, som även hon levt i offentligheten. Många känner nog igen henne från bland annat Sveriges värsta bilförare och Baren.

Marcus och Jessica träffades via sociala medier för sex år sedan och dejtade då under en hel sommar. Men strax därefter blev Jessica tillsammans med en kille i sin hemstad, vilket gjorde att hon och Marcus tappade kontakten.

Jessica Bäckman avslöjar verkliga relationen till Marcus

Nu har de alltså barn ihop. Men hur kommer det sig att de träffades igen och hur ser deras relation ut idag?

I en intervju med Expressen berättar Jessica att de tog upp kontakten igen när hennes förhållande tog slut. I höstas bestämde de sig därför för att träffas och under den kvällen blev det också, som hon själv beskriver det, ”en liten hoppsan”.

– Så han var inte planerad, fortsätter Jessica och berättar att hon fick en chock när hon fick reda på att hon var gravid.

Hon ringde till Marcus direkt efter beskedet och blev snabbt lugn, då han tog det hela väldigt bra.

– Han blev chockad men glad, så efter att ha pratat med Marcus kände jag mig lugnare. Han tyckte verkligen inte att jag skulle ta bort barnet. Han har ju velat ha barn och det ville ju jag också, berättar Jessica.

Marcus och Jessica är däremot inget kärlekspar, utan lever separat.

Därför var inte Marcus Schenkenberg med på sonens förlossning

Och för två månader sedan var det alltså dags för sonen att komma. Jessica åkte in till sjukhuset med sin vän och det hela ledde till ett akut kejsarsnitt.

– Vi åkte in på morgonen, jag och min kompis. Sedan sa de ganska direkt att han kommer plockas ut nu. Så det blev lite stressigt och gick väldigt snabbt men det gick bra, säger hon.

Marcus var däremot inte på plats, något som de båda kommit överens om.

– Det var inte planerat att han skulle vara med. Vi hade kommit överens om det eftersom vi inte är ett kärlekspar och inte lever ihop. Vi var båda okej med det, avslutar hon.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN