LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför väljs Linus Wahlgren bort – Pernillas beslut avslöjat

27 sep, 2023 
Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren
Pernilla Wahlgren har nyligen blivit farmor för första gången och nu kommer nästa stora glädjebesked.
Till våren är hon aktuell med en ny show, men någon som inte får vara med denna gång är lillebror Linus Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattanBrand logo
Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattan

Det har varit en händelserik och känslosam start på hösten för Pernilla Wahlgren, 55. I början på september blev hon farmor för första gången när hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 33, och fickvännen Zoe-Fay Brown, 29, välkomnade sin efterlängtade son Kalí.

Och så sent som igår kom nästa stora glädjebesked för vår allas Pernilla, hon ska nämligen ge sig ut på en alldeles ny show.

Linus Wahlgren väljs bort – Pernilla Wahlgrens beslut avslöjat

Tidigare har Pernilla varit ute och turnerat land och rike med sina shower Pernilla Wahlgren har hybris och Kort, glad och tacksam, som blivit riktiga succéer.

När skådespelaren och komikern Ola Forssmed, 50, under slutet av turnén med showen Pernilla Wahlgren har hybris var tvungen att hoppa av, så ersattes han av Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 47.

Men i den kommande showen, som har start i januari, Pernilla Wahlgrens happy ending – den första avskedsturnén, saknas lillebrorsan Linus i ensemblen. Varför kan man då fråga sig? Jo, det är nämligen som så att han bara vara inhoppare, något som Ola berättar för Hänt.

Annons

– Han har nog aldrig varit sugen på det heller, han var bara högst temporär och hade nog kul med det, så har jag hört det i alla fall för honom. Han gör ju sina grejer, i vår ska han göra Bowie musikal tror jag. Han var den bästa inhopparen, säger Ola i en intervju med Hänt.

Förutom Pernilla kommer ensemblen i den nya showen att bestå av Ola, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Därför saknades Pernilla Wahlgren i Efter fem – oron för Theo

Under tisdagen skulle Pernilla medverka i tv-rutan, denna gång för att prata om sin nya turné. Det var i eftermiddagsprogrammet Efter fem som hon tillsammans med sin ensemble skulle berätta om sin avskedsturné – men Pernilla fick i sista sekund ställa in.

Annons

På Instagram berättar hon sanningen om varför hon saknades i programmet. Hennes yngsta son Theo Wahlgren tvingades nämligen uppsöka läkarvård på grund av avvikelser på hjärtat.

”SÅ LÄTTAD, tacksam och lycklig!!! I dag blev jag tvungen att avbryta mitt i en stor fotografering och snabbt avboka min medverkan i Efter fem då min Theo ringde mig från vårdcentralen och hade gjort EKG som visade avvikelser på hjärtat...!”, inleder Pernilla sitt inlägg.

Hon fortsätter:

”Vi blev såklart oroliga, då läkaren på vårdcentralen tog detta på allvar, och bad oss att åka direkt till Karolinska för vidare undersökning. Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist. De trodde att det ev kunde vara hjärtmuskelinflammation.”

Efter många timmar på sjukhuset fick de äntligen åka hem, och det visade sig att det inte var någon fara med Theo.

FOTO: TV4 Play, Karin Törnblom/TT

Annons