LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Pernillas frånvaro i Efter fem – skräcksamtalet från Theo

27 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Under tisdagseftermiddagen skulle Pernilla Wahlgren gästa Efter fem men fick i sista sekund ställa in sin medverkan.
Nu berättar hon om orsaken – och skräcksamtalet från yngsta sonen Theo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pinsamma ögonblicket mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gillar inte att vara fysisk”Brand logo
Pinsamma ögonblicket mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gillar inte att vara fysisk”

Det har varit en händelserik och känslosam start på hösten för Pernilla Wahlgren, 55. I början på september blev hon farmor för första gången när hennes äldsta son Oliver Ingrosso och fickvännen Zoe-Fay Brown välkomnade sin efterlängtade son Kalí.

Samma dag som nyheten att den lilla bebisen tittat ut var det även premiär för den 14:onde säsongen av Pernillas realityserie Wahlgrens värld. Under dagen gästade Pernilla flera tv-program för att prata om säsongsstarten men fokuset skiftade snabbt från serien till nytillskottet i familjen.

– Man gråter och man skrattar samtidigt, det är så skönt att allt gått bra, sa Pernilla i Nyhetsmorgon då.

Därför saknades Pernilla Wahlgren i Efter fem – oron för Theo

Under tisdagen skulle Pernilla återigen medverka i tv-rutan, denna gång för att prata om sin nya turné. Det var i eftermiddagsprogrammet Efter fem som hon tillsammans med sin ensemble skulle berätta sin avskedsturné – men Pernilla fick i sista sekund ställa in.

Annons

På Instagram berättar hon sanningen om varför hon saknades i programmet. Hennes yngsta son Theo Wahlgren tvingades nämligen uppsöka läkarvård på grund av avvikelser på hjärtat.

”SÅ LÄTTAD, tacksam och lycklig!!! I dag blev jag tvungen att avbryta mitt i en stor fotografering och snabbt avboka min medverkan i Efter fem då min Theo ringde mig från vårdcentralen och hade gjort EKG som visade avvikelser på hjärtat...!”, inleder Pernilla sitt inlägg.

Hon fortsätter:

”Vi blev såklart oroliga, då läkaren på vårdcentralen tog detta på allvar, och bad oss att åka direkt till Karolinska för vidare undersökning. Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist. De trodde att det ev kunde vara hjärtmuskelinflammation.”

Efter många timmar på sjukhuset fick de äntligen åka hem, och det visade sig att det inte var någon fara med Theo.

Annons

”Men efter flera timmars väntan fick vi det oerhört lättade beskedet att det inte var det sista, utan antagligen en ”naturlig” avvikelse som tydligen kan förekomma på unga idrottande killars hjärtan i synnerhet. Jag är EVIGT tacksam att vi kunde få åka hem med detta positiva besked i bagaget…! Klockan är nu efter midnatt och vi har nyss kommit hem, och jag är så lycklig att vi kan somna lättade, utan oro i kroppen..!”

Pernilla avslutar inlägget med att poängtera att detta var anledningen till att hon ställde in med så kort varsel – och slår tillbaka på anklagelserna hon fått utstå.

”Så till alla er som trodde att jag inte gjorde mitt ”Hybris-gäng” sällskap i går hos Tilde på ”Efter Fem” pga nonchalans eller ”Diva-fasoner” som någon skrev - så vet ni nu anledningen. Ens barn kommer alltid först. Oavsett.”

Stödet till Pernilla Wahlgren efter frånvaron

I kommentarsfältet får Pernilla mängder med stöttning från följarna som givetvis tycker hon gjorde helt rätt och att barnen alltid ska komma först.

”Skönt att det gick bra! Självklart går barnet först.”, skriver en.

”Tacksam för er skull. Trollen och åsiktsmaskiner ska sättas på plats!!!!!Ta hand om er, kram”, hälsar en annan.

”Å fy vad hemskt, men hur kan man ens tänka att ett inte medverkande skulle bero på diva fasoner. Vad skönt att allt är bra nu”, kommenterar en tredje.

FOTO: Discovery+, Karin Törnblom/TT

Annons