ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför väljer Liamoo att inte ta ut någon pappaledighet

12 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Amanda Gripenberg
Artisten Liamoo har en mönstrad jacka och solglasögon.
Liamoo är ute på sommarturné med Diggiloo.
För Hänt berättar artisten nu varför han inte har tagit ut någon pappaledighet med dottern Alina.
– Jag har lagt upp det bra, säger han.
Annons
Robin Bengtssons relation till Liamoos dotter AlinaBrand logo
Robin Bengtssons relation till Liamoos dotter Alina

Artisten Liam ”Liamoo” Cacatian, 24, blev känd för hela svenska folket när han år 2016 vann Idol och hans musikkarriär efter vinsten har gått spikrakt framåt.

Vi har sett honom tävlat i Melodifestivalen två gånger och nu under sommaren i år har han varit på resande fot med Diggiloo-turnén tillsammans med artister så som Robin Bengtsson, 32, Theoz, 17, och Mariette, 39.

Orden om papparollen – Liamoos stora lycka

I oktober 2021 blev Liamoo och flickvännen Caroline Omarein, 29, föräldrar för första gången till dottern Alina. På sin Instagram avslöjade Liamoo bebislycka efter att dottern kommit till världen.

”Jag har aldrig varit den som postar mycket från mitt privata, Men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig”, skrev han på Instagram.

Och när Liamoo i våras var aktuell i Melodifestivalen passade Hänt på att fråga artisten om vad som är det bästa med att vara pappa.

Annons

– Allt. Det är så svårt att beskriva föräldraskap med ord. Det går inte, det är något som man bara måste känna. Jag minns när hon föddes, då var det något som bara hände, det kändes så bra. Det är en känsla bara, man måste bara känna den. Alla kommer känna den när man får barn, berättade han då.

Liamoo om att inte ta ut pappaledighet

När Hänt träffar Liamoo berättar han om sommarens händelser och om anledningen till varför han inte har tagit ut någon pappaledig.

– Jag har inte tagit ut några pappadagar eller varit pappaledig, men jag tycker ändå att jag har lagt upp det bra så att jag får tid med min dotter och jag får tid för jobbet. Men i vinter kommer det nog vara najs att bara fokusera på att vara med min dotter, säger Liamoo till Hänt.

Efter en fullspäckad sommar med massa jobb checkar alltså Liamoo ut för en välförtjänt semester och kanske blir det lite åkning i pulkabacken med dottern!

FOTO: Amanda Gripenberg/HÄNT, Rickard Nilsson/Aftonbladet

Annons