Därför valde Phillipe Cohen att flytta – sanningen om beslutet att lämna Bianca

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

Det var i slutet av förra året som beskedet om att Phillipe Cohen valt att flytta från Bianca Ingrosso kom ut.
Nu berättar Phillipes mäklare Ronni Mleczkovicz var flyttlasset kommer att gå.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar, och i flera år har deras följare spänt följt deras kärleksrelation. Sedan de träffades för sju år sedan har deras historia haft sina toppar och dalar, och förhållandet har även kantats av ett flertal uppbrott.

Men på senaste tiden har det däremot varit oklart huruvida Bianca och Phillipes relation egentligen ser ut. Då de inte har setts umgås med varandra på väldigt länge är det nämligen flera av deras följare som har misstänkt att paret återigen har gått skilda vägar från varandra. Också med tanke på att Bianca under sommaren berättade att relationen var svajig.

LÄS OCKSÅ: Efter pausen – nu väljer Bianca Ingrosso att förklara

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt, sa hon då.

Sedan dess har varken Bianca eller Phillipe kommenterat deras relationsstatus, men i slutet av förra året kom däremot beskedet att Phillipe valt att flytta ifrån Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipes beslut om att flytta från Bianca

Det var i början av 2019 som Bianca flyttade in i sin lyxiga lägenhet på Östermalm som dessutom visade sig ligga väldigt nära Phillipes. Där och då var de dock inte ett par, men efter att de hittat tillbaka till varandra igen tog de det stora beslutet att flytta ihop - och Phillipe passade därmed på att hyra ut sin egna lägenhet medan han bodde hos flickvännen.

Men i samband med spekulationerna om att paret ska ha gått skilda vägar avslöjade Phillipe även att han säljer sin lägenhet. Sagt och gjort la han ut sin nyrenoverade lägenhet för försäljning, och med hjälp av mäklaren Ronni Mleczkovicz såldes den även till ett rekordpris.

Nya avslöjandet om flytten

Då Phillipe är uppvuxen i Göteborg var det många som misstänkte att det var dit flyttlasset skulle gå när beskedet om att han säljer sin lägenhet kom ut. Men efter att ha varit i kontakt med Phillipes mäklare Ronni kan Hänt nu berätta att så inte blir fallet. Ronni fick nämligen inte bara i uppdrag att sälja lägenheten åt Phillipe utan hjälper honom även med att hitta en ny - och nu berättar han att det lutar mot Stockholm.

”Jag hjälper och håller utkik efter hans nästa lägenhet också”, skriver han i ett meddelande till Hänt innan han fortsätter:

”Han kikar på lite olika områden i innerstan.”

Phillipe blir med andra ord kvar i Stockholm, men var i huvudstaden han väljer att bosätta sig är än så länge oklar. Det enda vi vet är att han helt enkelt verkar vara sugen på att hitta en ny och egen bostad någonstans i Stockholms innerstad.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen Klara Lind

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs svar efter massiva kritiken om festkvällen

SENASTE NYTT!