ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför valde Lag Syd att ge immuniteten till Peter Andersson

02 apr, 2023 
ROBINSON 2023
Lag syd hade makt i kvällens öråd och valde att ge en immunitet till Lag nord-deltagaren Peter.
Här är anledningen bakom deras beslut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävlingBrand logo
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävling

Robinson 2023 är äntligen igång och nytt för i år är att Anders Lundin, 64, är tillbaka i programledar-rollen. Det är 20 år sedan han sist satte sin fot i Robinson så glädjen bland tittarna är verkligen total.

Något annat som är nytt för i år är att lagen har delats upp baserat på deltagarnas ålder. Lag nord är det "äldre" laget och Lag syd består av yngre deltagare.

Hittills har det dock varit ganska ojämnt i tävlingarna, något som Fabian Turkalj, 56, reagerat starkt på.

Robinson-Peter rörd till tårar under örådet

Peter Andersson, 68, är en av dem som redan gjort starkt intryck på tv-tittarna. Redan från dag ett hade han ledarrollen som han skötte med bravur men i kvällens öråd låg han pyrt till. Detta blev dock aldrig ett problem eftersom Lag syd fick dela ut en immunitet och de valde att ge den till Peter.

Annons

– Ja jag fick tårar där faktiskt. Det hände ju lite grejer innan där också, så det var väldigt speciellt att få den där immuniteten. De tycker väl om den där äldre farbrorn där, säger Peter till Hänt.

Men varför just Peter fick immuniteten är fortfarande oklart. Nu kommer han med en egen teori:

– De ville ge mig den för att de tänkte att jag kanske hängde löst. Jag själv trodde ju inte att jag hängde löst, men det gjorde jag tydligen? Så nej det var fantastiskt, säger han och avslöjar:

– Men sedan så hade jag nog en liten mullvad i Lag syd också. Jag vet inte om jag kan säga det riktigt, men jag tror att den personen hjälpte mig att få den immuniteten. Hen är jättegullig.

Sanningen bakom Lag syds beslut: ”Solklart”

Vem som var den så kallade mullvaden är fortfarande okänt. Men nu kan Lag syds Christopher da Silva, 24, berätta hur tankarna gick i lagets beslut.

”Vårt val var solklart från start att det skulle vara just Peter. Caroline tryckte lite extra på det i början för jag tror hon och Peter verkade ha en bra ”relation” just mellan tävlingar och så.”, skriver Christopher till Hänt och fortsätter:

”Vi hade som sagt begränsat med tid mellan varje tävling men Carros känsla var att vi skulle välja Peter och tror inte det var riktigt någon som sa emot. Resten i gruppen tänkte säkert att han är en lätt motspelare att kunna klå i framtiden”

ROBINSON 2023

FOTO: TV4

Annons