Charlotte Kallas beslut med pojkvännen Fredrik – mitt under graviditeten

02 apr, 2023 
CHARLOTTE KALLA, FREDRIK KARSTRÖM
Gravida Charlotte Kalla gör succé i Let's dance 2023.
Nu berättar hon för Hänt om splittringen från pojkvännen Fredrik och hur det är att dansa på så hög nivå mitt under en graviditet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kallas önskan om sin danspartner: ”Måste”
Charlotte Kallas önskan om sin danspartner: ”Måste”

Den tredje omgången av Let's dance 2023 är avgjord och det blev stjärnkocken Johan Jureskog som dessvärre tvingades lämna tävlingen.

– Jag tror inte en människa kan utmana sig mer än så här, det förstår man nog bara när man är med om det. Att träna alla de här timmarna på någonting som du inte är van vid och ställa sig och göra det här inför 600 personer och 1,5 miljoner hemma. Det är tufft, sa han till Hänt efter sändningen.

Johans medverkan i programmet blev en snackis bland många. Domaren Tony Irving har nämligen varit ganska hård mot honom. Tony har tidigare berättat för Hänt att han dock bara menar väl och att han tror att Johan kan ta kritiken.

Charlotte Kalla om graviditeten under Let's dance

En annan snackis som varit på tapeten hittills under årets säsong av Let's dance är ju att Charlotte Kalla är gravid med sitt första barn! Det var i februari som hon gick ut med nyheten.

”Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar!”, skrev hon då på Instagram.

Annons

När Hänt träffar Charlotte berättar hon mer om hur det egentligen går att dansa i Let's dance samtidigt som hon är gravid.

– Jo men det har gått bra. Men sedan är det väl kanske lite extra hormoner i omlopp vissa dagar, säger hon.

Danspartnern Tobias Karlsson är ett stort stöd och dessutom en riktig veteran när det kommer till just Let's dance.

– Nej men alltså jag vet ju hur den här resan är. Den är svår, jättesvår, gravid eller inte. Det kommer gå upp och det kommer gå ner men det är så skönt att veta att fast det ibland är mörker så blir det ljust igen. Det är en otrolig lärdom så det ska vi ta med oss resten av den här tiden, säger han till Hänt och tillägger:

– Ja det är en viktig påminnelse!

Charlotte Kallas beslut med pojkvännen Fredrik

Nu under Let's dance har Charlotte tagit ett beslut tillsammans med pojkvännen Fredrik Karström; nämligen att hon ska bo temporärt i Stockholm medans han är kvar hemma i Sundsvall.

Annons

– Mycket bra beslut att packa väskan, det trivs jag bra med, säger Charlotte till Hänt då hon sparar så mycket tid på att inte pendla från Sundsvall.

Som tur är har Fredrik lyckats vara på plats på lördagarna och så ska det fortsätta, så länge jobbet tillåter.

– Ja han har tagit turen ner till Stockholm, han fanns på plats idag och stöttar oss och det betyder jättemycket, sa Charlotte till Hänt efter lördagens sändning.

Kommer han vara på plats varje lördag?

– Ja men en del kommer han vara här, när jobbet tillåter.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Angelica Hedlund

Annons