TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver avslöjar Pernilla Wahlgrens bluff med Christian – orden inför alla

02 apr, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, OLIVER INGROSSO
Pernilla Wahlgren befinner sig i Italien tillsammans med kärleken Christian Bauer.
Men nu avslöjar sonen Oliver Ingrosso ett och annat om resan.
”Lögn”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Kärleken spirar mellan Pernilla Wahlgren, 55, och fästmannen Christian Bauer, 57. Sedan dess att de blev ett par för två år sedan har mycket hänt. Förutom att de blivit sambos så har de även förlovat sig.

Det var i vintras, när paret var i fjällen, som Christian gick ner på knä. Frieriet hade han planerat länge och när det väl var dags var det ingen som var gladare än Pernilla.

”Jag sa JA!”, skrev Pernilla då på Instagram.

Pernilla Wahlgrens bluff under resan till Italien

Men under de här två åren så har paret också hunnit med att resa en hel del. De har bland annat varit i Spanien och Frankrike tillsammans och nu är det Italien som stod på tur.

”Touchdown Italy!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

Annons

Pernilla och Christian är på plats i italienska Toscana, närmare bestämt i trakterna kring Florens. Men hur länge har Pernilla egentligen varit där? Nu kan sonen Oliver Ingrosso, 33, komma med ett avslöjande om en bluff.

”Lögn. Du landade för några dagar sen. Kändisar kan man aldrig lita på tyvärr”, skriver han i en kommentar. Pernilla har svarat honom genom att skriva några gapskrattande emojis.

Därför stoppas bröllopet mellan Pernilla och Christian

Med andra ord blomstrar kärleken och det är mycket som händer i Pernillas liv just nu. Förutom att hon är högaktuell i showen Peter Pan går åt helvete så har hon en hektisk sommar framför sig. Hon är ju nämligen den nya programledaren i Allsång på Skansen!

Annons

Vid sidan av allt jobb så vill hon ju också hinna gifta sig med Christian Bauer. Men den här sommaren ser det mörkt ut.

– Det kommer vara så mycket för mig med ”Allsång på Skansen”. Och jag har bara känt att bröllop är också ett så stort projekt. Och något som jag verkligen vill ska bli den bästa, bästa dagen, sa hon till Aftonbladet och fortsatte:

– Jag känner att när jag är klar med allsången så kommer jag nog vara helt slut och bara vilja vila och inte ta tag i nästa stora projekt. Men det är också härligt att ha någonting ser fram emot. Det är liksom som en karamell, man vill suga på den länge.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Discovery+

Annons