LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik om bröllopsplanerna med Petter – tvingas skjuta upp allt

02 apr, 2023 
KARL FREDRIK GUSTAFSSON, PETTER KJELLEN
Karl Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter Kjellén skulle ha gift sig i sommar. Men så blir det inte.
Nu berättar han för Hänt om bröllopsplanerna som gått i kras.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”Brand logo
Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”

Karl Fredrik Gustafsson, 35, är en av Sveriges mest folkkära florister och i några års tid har vi fått se honom i egna tv-serien Karl Fredrik på Österlen. Och för alla fans kommer nu glädjande nyheter, det blir nämligen ytterligare en säsong!

”Jättekul! Kommer bli den bästa säsongen, säsong 4!”, skriver Karl Fredrik i ett meddelande till Hänt.

De senaste åren har det hänt mycket i Karl Fredriks liv. För två år sedan förlovade han sig med pojkvännen Petter Kjellén, 40, och sedan dess har de haft fullt upp. Förutom tv-serien så har det varit andra firanden på agendan, förra sommaren fyllde Petter nämligen 40 och det ställdes till med en stor fest och 110 gäster var inbjudna!

Karl Fredrik om bröllopsplanerna med Petter

Nu när det står klart att det blir en ny säsong av Karl Fredrik på Österlen betyder det samtidigt att ännu mindre tid finns för bröllopsplanerna. Det var under våren 2021 som paret förlovade sig under en tripp till Gotland och Karl Fredrik har tidigare berättat för Hänt att de drömmer om ett bröllop på ett slott i Italien.

Annons

– Absolut känner vi att vi vill gifta oss, men det får dröja lite. Vi drömmer kanske om ett bröllop på ett slott i Italien, eller Österlen men förmodligen blir det ett slott i Italien. Michael Bindefeld har ju redan sagt att han vill arrangera vårt bröllop så vi kan ju göra det tillsammans, förmodligen blir det i Italien, sa han då.

Därför måste Karl Fredrik skjuta upp bröllopet

Bröllopet var tänkt att gå av stapeln redan i sommar, men nu när det är så fullt upp så meddelar Karl Fredrik de uppskjutna planerna.

”Ja, vi har ju skjutit upp bröllopet 1 år! Blir planerat augusti 2024, skulle varit i år egentligen”, skriver han till Hänt.

Den fjärde säsongen av Karl Fredrik på Österlen kommer handla mycket om det nya huset. Där planerar paret att kunna fly iväg till och de ska ha en stor och härlig pool i trädgården.

– Vi bor på Eklaholm och vi kommer fortsätta bo på Eklaholm, vi älskar den platsen mellan himmel och hav på Österlen. Men så har vi ett hus till som man kommer få följa i den nya säsongen, där kan man vara året runt alltså någon dag i veckan eller så, bara dra sig undan, säger Karl Fredrik i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Vi älskar drömmar och projekt, det föder energi!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, TV4

Annons