ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lars Lerin och maken Juniors familjelycka – berättar om pappalivet

02 apr, 2023 
Lars Lerin med familj
Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” har fyra barn.
Men Lars själv är lite chockad att livet med familj blev så bra tillslut.
– Jag fattar inte riktigt hur det har gått till egentligen, säger Lars till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars Lerin om rädslan inför att vara julvärdBrand logo
Lars Lerin om rädslan inför att vara julvärd

Lars Lerin medverkade nyligen i Stjärnorna på slottet och gjorde stort intryck hos tittarna med sin gripande historia. Bland annat berättade han om barndomen, konsten och kärleken till barnen och maken Manoel ”Junior” Marques.

Men efter hans medverkan har det varit relativt tyst från Lars Lerins sida som har fullt upp med familjelivet.

Lars Lerins familjelycka: ”Fattar inte riktigt hur det har gått till”

Lars är tacksam att han fick en sådan fin familj. Tillsammans med Junior har han sönerna Gabriel och Rafael samt tvillingarna Iris och Gerd.

Annons

– Det är stort, och jag fattar inte riktigt hur det har gått till egentligen. Det är faktiskt ganska häftigt. Ibland kan jag inte riktigt fatta hur livet kunde bli så här, för det såg så mörkt ut ett tag. Jag är så tacksam över att jag i sen ålder fick en familj, säger han till Aftonbladet.

Det fartfyllda och kaosartade livet med småbarn hemma har dessutom gjort att Lars Lerin har svårare att hinna med konsten.

– Jag ser till att det blir några timmar varje dag, men det är ju mindre nu eftersom vi har så mycket småbarn. Det är klart att det tar sin tid. Det ska köras till olika fotbollsträningar och till skola, det är ett liv som jag aldrig hade kunnat föreställa mig att vara med om, berättar han i P4 Extra.

Lars och Junior. FOTO: PRIVAT
Annons
Lars och Junior. FOTO: PRIVAT

Manoels starka ord om Lars: ”Min älskade”

För Hänt berättar Manoel mer om lyckan, speciellt just under söndagen då Lars fyller år!

”Idag ska vi äta middag tillsammans på en vacker restaurang, det var länge sedan vi hade en romantisk kväll tillsammans,” skriver han i ett meddelande.

Han fortsätter:

”Vi är väldigt lyckliga tillsammans. Det finns 16 år av mycket kärlek och vi byggde en vacker kärlekshistoria tillsammans, som gav oss 4 barn som vi älskar väldigt mycket. Jag önskar min älskade Lars många år i livet med hälsa och lycka,vår kärlek är evig för en livstid.”

Annons
Lars Lerin och Junior i programmet Vägen ut.
Lars Lerin och Junior i programmet Vägen ut.
Lars Lerin och Junior med barnen.
Lars Lerin och Junior med barnen.
Annons

SVT:s ovissa besked om Lars Lerins serie

Men vad väntar härnäst för Lars Lerin? För Hänt har SVT bekräftat att det planeras en serie för konstnären, trots detta vill de inte berätta vad för typ av program det rör sig om än.

”Det stämmer att SVT har ett nytt program med Lars Lerin planerat. Det är dock långt kvar till premiär och för tidigt för att berätta något mer”, skriver SVT:s marknadsdesk till Hänt.

Hänt har sökt Manoel ”Junior” Marques och SVT.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons