LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Fabian rasar efter händelsen på ön – avslöjar det tittarna inte ser

30 mar, 2023 
robinson 2023
I torsdagens avsnitt av Robinson blev det ännu en förlust för Lag nord och för deltagaren Fabian brast det helt.
Nu berättar han för Hänt om känslorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i RobinsonBrand logo
Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

Robinson 2023 är igång och det är många glada för. Något som sticker ut för den här säsongen är att lagen är aningen ojämna, i alla fall enligt tittarnas åsikter. Efter fem tävlingar är det nämligen Lag syd som kammat hem alla och stämningen i Lag nord börjar bli ganska dyster.

Någon som reagerat speciellt på att det går dåligt för Lag nord är Fabian Turkaij, 56. I torsdagens avsnitt är han aningen irriterad på sitt lag.

– Att tillhöra “laget lagom” är ju inget jag har önskat, vad gör man? Det är ju som många fotbollsspelare och idrottsmän som hamnar i fel lag, vad ska du göra? Du har ett kontrakt, det är bara att gilla läget och hoppas att de köper in nytt folk, säger han i programmet.

Robinson-Fabians besvikelse efter nya förlusten: ”Värdelösa”

Det var den första Robinson-tävlingen som stod på agendan och dessvärre blev det ytterligare en förlust för Lag nord.

Annons

– Jag tror att öråd bara är en vinst för oss för det är för mycket myspys. Vi kan förlora fem matcher och de kommer säga “oj vad duktiga vi är, vad bra vi är och de är jättebra, men vi var bra på det och det”. Det hjälper inte vad de säger, det är frustrerande. Vi var värdelösa, vi är helt kass, säger han i programmet.

När Hänt når Fabian berättar han mer om situationen och bland annat om skämtet med att han ville ha åtta rep så att han och sitt lag kunde hänga sig.

– Det var fruktansvärt dåligt. Det här är ju så typiskt, jag är ju sydlänning så jag har ett lite annat temperament. Det ser man ju även i konflikten mellan Bojan Djordjic och Janne Andersson va, när de tjafsar. Jag känner ju mig som Bojan Djordjic fast det här handlar ju inte om rasism, det här handlar ju om att vi var urusla, säger han och fortsätter:

– Man skulle aldrig ha skapat det här laget för det är ju så himla dåligt.

Robinson-Fabians egna ord om situationen – avslöjar det tittarna inte ser

För Hänt berättar Fabian att han till och med försökte byta lag, vilket tittarna inte får se.

Annons

Försökte du byta lag?

– Ja! Men det är ju svårt att göra något åt saken.

Vad sa de andra i laget när du sa sådär om dem?

– Jag tror att de fattade att jag har en sydländsk mentalitet, det var väl flera som inte älskade det. Men de vågade nog inte säga något, säger Fabian och tillägger:

– Det var ingen som sa något men jag kände väl litegrann att jag hade power i den här delen av Robinson. Det var ju jag och Erik som stack ut och var ledare för flocken. Då vågade ingen säga något eftersom vi var ledarna och jag började ta för mig mer och mer eftersom det här skeppet har sjunkit och de andra deltagarna har börjat simma iväg.

– Så när jag tar initiativ är det ju ingen som vågar säga någonting, avslutar han.

FOTO: TV4

Annons