TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför valde Bonde söker fru-Erik Parai Arnessons brevskrivare Julia Syrén att stanna – trots beslutet om att åka hem

02 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Julia Syrén Bonde söker fru
I senaste programmet av Bonde söker fru funderar Erik Parai Arnessons brevskrivare Julia Syrén på att lämna, men plötsligt ångrar hon sig.
I en intervju med Hänt berättar hon nu varför hon tillslut beslutade sig för att stanna.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Den nya säsongen av tittarsuccén Bonde söker fru är i full gång, och precis som vanligt är det ett flertal bönder och brevskrivare som hoppas på att hitta den stora kärleken. En av dem är bonden Erik Parai Arnesson, och efter att ha spenderat tid med sina brevskrivare under ett tag har han bland annat fått upp ögonen för Julia Syrén. Men i det senaste avsnittet av programmet berättar Julia plötsligt att hon beslutat sig för att lämna. Det är när hon tar bonden åt sidan som hon berättar:

– Jag känner nog att jag har bestämt mig. Det känns jättejobbigt att det finns något där när vi är ensamma och sen känns det inte allt så. Det blir jätteobekvämt för mig med hela den här grejen. Det krävs ju liksom ensamtid för att man ska få de där känslorna som man vill ha.

Hon fortsätter:

– Jag vaknade upp idag och tänkte att jag skulle ge det här en ärlig chans men det är någonting hela tiden som gör mig osäker.

Annons

I en intervju med Hänt förklarar hon vidare hur det kommer sig att hon började tvivla.

– Det var ingen specifik händelse som utlöste att jag ville lämna. Jag har ju hört att folk har spekulerat kring varför jag ville lämna. Allt från att de tyckt att jag såg obekväm ut med Eriks vänner när vi grillade samma kväll, till att jag inte skulle trivas på hans gård. Så var det givetvis inte, det är mycket som är vinklat. Att flytta ut till landet skrämde mig inte alls, det var ju snarare någonting som lockade mig. Folks fördomar säger mer om dom än vad det säger om mig, säger hon.

Men i nästa avsnitt av kärleksprogrammet ser man att Julia trots allt har bestämt sig för att vara kvar. Nu berättar hon vad det var som fick henne att ändra sig.

Därför valde Julia Syrén att stanna kvar i Bonde söker fru

En av anledningarna till att Julia först ville lämna var att hon blev väldigt stressad av hela konceptet, men när hon och Erik fick tid att prata med varandra sa han saker som fick henne känna sig mer lugn.

Annons

– Vi deltagare fick flera gånger om dagen frågor från produktionen såsom ”Varför tycker du om Erik?” Och ”Varför tror du att ni skulle passa ihop?”. Det gjorde mig stressad för jag hade knappt hunnit känna efter eller reflektera över OM jag kände någonting för Erik. Den där kvällen i skogen påminde han mig om att det kan krävas tid och att han var beredd att ge mig tid, säger hon.

Hon berättar att det fanns ytterligare anledningar bakom hennes beslut att stanna, men att hon i respekt gentemot produktionen inte vill nämna mer om det.

– Jag hade knappt tid att bolla mina tankar ensam. Vi spelade in ca 12 timmar per dag så all energi gick åt inspelningen. De enda jag hann bolla mina tankar med var producenten och produktionen vilket har sina nackdelar, säger hon.

Annons