LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Oliver Ingrosso fria till Zoe – nu berättar han

20 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Oliver Ingrosso, Zoe Fay Brown
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown blev nyligen föräldrar för första gången.
Nu avslöjar Oliver varför han inte vill gifta sig med flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauers frieri till Pernilla Wahlgren: ”Det kom så plötsligt”Brand logo
Christian Bauers frieri till Pernilla Wahlgren: ”Det kom så plötsligt”

Der var i början på september som Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown blev föräldrar för första gången, till den lilla gossen Kalí.

Det var på Instagram story som Zoe avslöjade nyheten att deras son har fått se dagens ljus, och hon passade även på att avslöja den nyfödde sonens namn.

”Kalí Ennio Brown Ingrosso”, skrev hon till den första bilden på sonen.

Sedan dess har det varit fullt fokus på bebisen, hela Olivers familj har friskt uppdaterat med bilder från deras möten med nytillskottet.

Därför vägrar Oliver Ingrosso fria till Zoe

Till skillnad från resten av familjen Wahlgren/Ingrosso är Oliver lite mer tillbakadragen när det kommer till offentligheten och han har hittills gärna hållit sig undan.

Annons

Men i den nya säsongen av Pernilla Wahlgrens realityserie Wahlgrens värld verkar det som vi kommer få se allt mer av Oliver – och även Zoe medverkar vid flera tillfällen i den nya säsongen. I det tredje avsnittet är det fullt fokus på Zoes graviditet och familjen är överlyckliga över beskedet.

När Pernilla och Bianca Ingrosso möts på Olivers restaurang Olli, för att kvalitetstid tillsammans över god mat, kommer Oliver med ytterligare ett avslöjande om framtiden. Nämligen att han inte vill gifta sig.

– Kommer du fria till Zoe?, frågar Bianca.

– Nej, svarar Oliver snabbt och fortsätter:

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungarna i kyrkan heller. Det finns ingenting som säger att man älskar varandra mer bara för att man gifter sig. Jag tror också att det lägger en press på förhållandet, som egentligen inte behöver vara där. Det blir en annan grej helt plötsligt.

– Det är sant! Då måste man skilja sig om man bråkar, instämmer Pernilla.

Annons

Oliver fortsätter sitt argument:

– Jag är inte religös då behöver man inte gifta sig i kyrkan, men det hör ju till. Festen och grejer är jag inte intresserad av heller.

Det låter sannerligen som att Oliver har bestämt sig och ett frieri till Zoe verkar inte finnas på kartan.

Pernilla Wahlgrens svar om Kalís medverkan i Wahlgrens värld

När det kommer till Pernillas umgänge är det andra som syns mer och andra mindre när det kommer till Wahlgrens värld. Discovery+ har tidigare berättat för Hänt vad det beror på.

”I Wahlgrens värld är det Pernilla och Bianca som är återkommande huvudpersoner. Deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet. I just den här säsongen medverkar inte Oliver Ingrosso.”, skrev Mathilde Albinsson, pressansvarig för Wahlgrens värld, i ett meddelande till Hänt.

Nu kanske många ställer sig frågan hur det blir med barnbarnet Kalí? Kommer han vara med i Wahlgrens värld? Nu berättar Pernilla hur det ligger till.

– Jag tror att hans föräldrar får ta det beslutet, det ligger inte hos mig, berättar Pernilla när hon gästade Efter fem i samband med premiären.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons