Därför umgås inte Lasse Kronér och Casper Janebrink privat

LASSE KRONÉR, CASPER JANEBRINK
Exklusivt

Både Lasse Kronér och Casper Janebrink kan skriva upp att de lett Bingolotto på meritlistan.
För Hänt berättar nu Lasse om hur den verkliga relationen ser ut dem emellan.
– Det är som det är, säger han till Hänt.
Midsommar 2022 – så firar kändisarna
0:45

Efter reklamen: Midsommar 2022 – så firar kändisarna

(0:45)

Slå på ljud

Lasse Kronér, 59, blev allvarligt sjuk i corona härom året och dras fortfarande med följdsymptom efter sjukdomskampen. Trots detta jobbar han fortsatt hårt, nyligen spelade han in ytterligare en ny säsong av SVT:s långkörare Doobidoo. När Hänt når Lasse berättar han mer om sommarens planer.

– Jag ska förbereda en lite större sak som jag ska ut på. Det är en sak jag inte får berätta om än. Sen har jag precis spelat in Doobi klart så det börjar sändas i slutet på augusti eller början på september. Så jag har haft fullt upp men i övrigt ska jag vara lite ledig, vilket nästan är ovanligt. Men jag ska också skriva på en grej jag håller på med, säger Lasse.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stora ilskan mot SVT: ”Misshandlar oss”

Hänt har tidigare rapporterat om att Lasse inte är helt nöjd över hur SVT behandlar Doobidoo. Han har nämligen uttryckt stor ilska över vad han anser som bristande marknadsföring för programmet.

– SVT misshandlar oss så in i bomben tycker jag. Verkligen misshandlar oss. Andra tv-program får trailers och reklam, andra program får uppbackning men vi är ett Göteborgsprogram, vi är inget Stockholmsprogram och då får man ingenting, sa han till Hänt och fortsatte:

– Bäst i test, där tapetserar man stan liksom när de ska köra. Vi har inte en trailer. Det är fan osannolikt, ändå har vi 1,6 miljoner tittare i dagens mediasamhälle.

Lasse Kronér om relationen till Casper Janebrink

Genom åren har vi fått se Lasse i många olika program, bland annat har han lett Bingolotto. Uppdraget är numera i Lotta Engbergs, 59, och Stefan Odelbergs, 47, händer. Men några andra som också kommit att bli Bingolotto-programledare senaste åren är Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 52. Den senare nämnda duon leder nämligen Bingolotto Sommarkväll.

– Det fanns ju ett sommarbingo redan på min tid som Leif gjorde redan 1999. Och. 2002 gjorde Ingvar det så det är som det alltid är, säger Lasse om sommarspecialen av programmet.

Antingen eller med Arvingarna

Se klippet här!

Casper och Agneta tycker Lasse är perfekta för uppdraget.

– Jag tycker att det är ganska självklart. De båda tillhör folkligheterna. För att leda det programmet krävs en folklighet och folklig approach där någon inte är rädd för folklighet. Det är personifierat skulle jag säga, båda har väldigt mycket av det i sig skulle jag säga. Så det är jätteroligt, förklarar Lasse för Hänt.

Göteborgarna Lasse och Casper har mycket gemensamt men någon relation på det privata planet visar de sig däremot inte ha.

– Man känner ju Arvingarna som arbetskamrater men vi umgås inte privat och har aldrig gjort faktiskt. Men jag var programledare för Melodifestivalen när de vann med Eloise 1993. Man hejar och man går på varandras föreställning och så där men vi har aldrig jobbat ihop faktiskt. Det har vi inte. Men det är som det är, man känner ju varandra så är det.

Casper Janebrinks okända äktenskapsproblem med Helena

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN