ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför umgås inte Felix Sandman och Benjamin Ingrosso längre

25 aug, 2022 
André Färnsveden
Jennifer Iversen
Felix Sandman och Benjamin Ingrosso.
Felix Sandman har varit nära vän med Benjamin Ingrosso i många år.
Men på den senaste tiden har de två vännerna slutat umgås.
Nu berättar han om anledningen för Hänt.
Annons
Felix Sandmans relation till Benjamin Ingrosso: ”Inte umgåtts”Brand logo
Felix Sandmans relation till Benjamin Ingrosso: ”Inte umgåtts”

Felix Sandman, 23, började karriären som musiker i pojkbandet FO&O tillsammans med Oscar Enestad, 24, Oscar Molander, 25, och Young Royals-stjärnan Omar Rudberg, 23. Efter att bandet splittrades 2017 började Felix släppa musik som soloartist och skulle senare komma att prova lyckan som skådespelare.

Felix fick stor uppmärksamhet från rollen som Sebastian Fagerman i Netflix succéserie Störst av allt. Sedan dess har han även medverkat i den norska serien Hjem till jul. Trots flera skådespelarroller de senaste åren, så har Felix inte slutat släppa musik.

Genom artistyrket träffade han sångaren Benjamin Ingrosso, 24. Duon släppte den populära låten Tror du att han bryr sig tillsammans år 2018 och blev snabbt vänner.

Annons

Men nu avslöjar Felix för Hänt varför umgänget blivit allt mer sällan den senaste tiden.

Felix Sandmans egna ord om diagnosen

För två år sedan gjorde Felix Sandman en adhd-utredning. Artisten hade redan sina misstankar och blev därför inte överraskad när det senare visade sig att han har diagnosen, vilket han tidigare berättat för Aftonbladet.

– Jag gjorde utredningen för att jag kände att det var min ingång till att få bra hjälp med mina problem och förstå mig själv mer, hur jag fungerar som person, säger Felix till tidningen och fortsätter:

– Jag definieras inte av en diagnos, men jag har ju svårigheter som den här diagnosen omfattar och då har det varit väldigt skönt att få specialiserad hjälp utifrån det. Man förstår sig på varför man fungerar som man gör och varför man är dålig på vissa saker och hur man kan göra för att förbättra det.

Därför umgås inte Felix Sandman och Benjamin Ingrosso längre

Felix och Benjamin är vänner och har jobbat ihop tidigare, men den här sommaren har de inte haft tid att umgås. Båda har nämligen varit borta på olika håll, vilket Felix berättar är anledningen till varför de inte har tillbringat någon tid ihop i sommar.

Annons

– Jag har varit borta hela sommaren och han har varit ute i skärgården, vilket jag är avis på att han har varit, för jag älskar skärgården. Jag är uppväxt där, säger Felix till Hänt och fortsätter:

–Men nej tyvärr, inte, han har varit utomlands också, i Spanien med massa polare. Och jag har varit i Kroatien och i Skåne, så ingen av oss har varit hemma.

Även om de två artisterna fortfarande är mycket goda vänner, finns det inga planer om att jobba ihop i framöver.

–Nej, inte något som ligger i kikaren just nu. Vi har ju släppt två låtar tillsammans. Jag tror vi båda känner att även fast vi älskar varandra är det massa annat som vi vill göra, andra vi vill samarbeta med. Men vi får se, i framtiden kanske det blir något, säger Felix till Hänt.

Förhoppningsvis får de tid att hänga lite i höst!

FOTO:

Annons