Därför tog det slut mellan Gynning och expojkvännen

Carolina Gynning

År 2019 träffade Carolina Gynning kärleken på nytt i Viktor Philipson och idag har de en dotter ihop.
Men nu berättar hon varför det tog slut med ex-pojkvännen för första gången.
0:47

Efter reklamen: Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

(0:47)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är känd för både det ena och det andra. Hon kan nämligen titulera sig som både konstnär, programledare, realityprofil, entreprenör, poddare och före detta glamourmodell.

Den som inte kan få nog av Carolina har tur – vi hör henne dessutom tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg, 44, i deras podcast Gynning och Berg varje vecka.

Men detta är inte allt. Hon är även aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet som har premiär under julhelgen.

Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Se klippet här!

Separationen till döttrarnas pappa

Tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, 40, har hon döttrarna Alicia, 9, och Adele, 8. Men paret valde att gå skilda vägar – något som var ett jobbigt uppbrott för Carolina. Hon berättade om det på sin Instagram.

”Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner”, skrev hon i samband med separationen.

Men kärlekslyckan kom tillbaka till Carolina år 2019 när hon och Viktor Philipsons, 36, vägar korsades. Idag ser paret lyckligare ut än någonsin och har ett barn på ett år ihop, nämligen dottern Vilda.

Därför tog det slut med ex-pojkvännen – nu berättar hon

I det senaste avsnittet av podcasten så kommer vännerna in på hur de firade studenten och då nämnde Carolina sin dåvarande pojkvän vid namn Johan. Hon beskriver honom som en ”mister perfect” och sanningen är den att paret bodde tillsammans i hennes lägenhet under den tiden.

Men efter att hon tagit studenten bar det ut i världen då hon hade en pågående modellkarriär.

– Sen tog det slut mellan mig och Johan tyvärr, berättar Carolina och fortsätter:

– Nu skulle jag ut i världen ju, och bli modell, och sen åkte jag till Milano direkt.

– Och kom nästan inte hem igen, utbrister Carina.

– Nej inte till Johan iallafall! Stackars Johan.

Men särskilt ledsen för detta verkar Carolina inte vara nu när hon har sin stora kärlek Viktor och sin dotter vid sin sida.

FOTO: Christina Kronér/TT

SENASTE NYTT!