TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tar Therese Lindgren hjälp inför sin kommande graviditet: "En stor oro"

23 mar, 2018 
AvLotta Gray
Nu öppnar Therése Lindgren upp i en öppenhjärtig blogg om sin rädslan för att vara gravid och bära ett barn tillsammans med sambon Anders.
Annons

Therese Lindgren, 31, har idag runt 645 000 prenumeranter på Youtube och är en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Profilen, som är en stor förebild för unga kvinnor, väljer nu också att berätta om en rädsla som hon har: Nämligen att bli gravid och bära ett barn.

I en video på sin Youtube-kanal berättar hon nu att hon valt att söka hjälp hos en barnmorska för att få bukt med sin rädsla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är väldigt nervös och finner en stor oro kring att ens bära ett barn plus själva förlossningen. Vi har därför sträckt ut en hand till lite olika barnmorskor då jag tänker ta hjälp med dessa rädslor redan innan jag blir gravid. Så vi träffar nog någon och pratar innan det händer, berättar hon i videon tillsammans med sambon Anders.

Och någon brådska verkar hon inte känna, utan menar på att det är många förstföderskor i Stockholm som hinner bli över 40 innan de får sitt första barn.

– Så vi har inte direkt bråttom, fortsätter hon.

Foto: IBL, Youtube

Annons