ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tackade Lia Boysen nej till Let's dance – Anders Ekborg skulle skilja sig då

11 maj, 2023 
Anders Ekborg och Lia Boysen
Nu avslöjar skådespelerskan Lia Boysen att hon fått frågan flera gånger om att vara med i Let's dance.
Men hur kommer det sig då att vi inte fått se henne i dansskorna?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folketBrand logo
Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folket

Lia Boysen, 56, har en lång och gedigen karriär som skådespelerska. Hon har bland annat haft betydande roller i Alla utom vi, Jordskott och LasseMajas detektivbyrå.

Den folkkära skådespelerskan har dessutom dykt upp i Stjärnorna på slottet där hon delade med sig av delar av sitt liv.

För många vore hon en självklar kandidat att ta sig an Let's dance – men här har hon ännu inte dykt upp. För Hänt berättar hon att hon blivit tillfrågad vid flera tillfällen. Men hur kommer det sig då att hon inte antagit utmaningen? Det finns nämligen en anledning.

Därför tackade Lia Boysen nej till Let's dance – kravet från ex-maken

Lia blir full i skratt när Hänt frågar henne om hon skulle kunna tänka sig att ställa upp i det populära programmet Let's dance.

Annons

– Jag har ju fått den förfrågan några gånger. Jag har sagt nej då, säger Lia Boysen till Hänt och fortsätter:

– Ja, varför har jag sagt nej? Ena gången var det för att min dåvarande man, Anders Ekborg, sa att ”om du är med där, då skiljer jag mig”, berättar hon och skrattar.

Några som däremot gärna hade sett Lia dansa på bästa sändningstid var sina två döttrar – Channa Ekborg och Dina Ekborg.

– Och då kommer jag ihåg att mina döttrar som va ganska små, vad kan de ha varit, mellan 10-13 år, tyckte att ”nej men mamma, det där ska ju du göra, du kommer ju att vara så charmig”. Men jag tror att problemet skulle kunna vara att folk tänker att ”Lia borde ju kunna dansa som bara den”. Och så kan jag inte det.

Om vi får se Lia ta på sig dansskorna i framtiden får tiden helt enkelt utvisa!

Lia Boysen träffade kärleken på nytt efter separationen från Anders

Lia och Anders Ekborg var gifta från 1997 fram tills 2012 då de gick skilda vägar. Under sina år tillsammans så fick de döttrarna Channa och Dina.

Annons

Fem år efter separationen från Anders så träffade skådespelerskan kärleken på nytt i Per Broman. Han är entreprenör och fotograf och tillsammans med sin bror Jan Broman så grundade han Fotografiska muséet i Stockholm. Men 2020 släppte han Fotografiska för att ta sig an andra projekt.

Och det har paret minst sagt gjort tillsammans. 2019 köpte de nämligen ett 1600-tals hus i Visby som de byggt upp till en våffelrestaurang och ett konstgalleri som går att besöka året runt.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/TV4

Annons