Därför tackade Jonna Lundell nej till Let's dance

Joakim och Jonna Lundell är Sveriges absolut hetaste kändispar.
Men efter att ha tagit ett steg ut från rampljuset avslöjar Jonna nu sanningen bakom beslutet – och varför hon inte vill vara med i TV4:s Let's dance.
– De har ju tjatat på mig alltså, säger Jonna i podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram.

Joakim Lundell, 35, har tillsammans med hustrun Jonna Lundell, 27, under de senaste åren byggt upp ett miljonimperium. Från populära influencers till eget produktionsbolag med flera kritikerrosade produktioner bakom sig. På bara några år har tv-format som Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge, Spökjakt och Familjen Lundell prisats med flera prestigefyllda tv-priser.

LÄS MER: Därför splittrades Ronny och Ragge

I Familjen Lundell har tittarna kunnat komma nära paret och följt med på flera viktiga målstolpar i deras liv. Bland annat har de kunnat se dottern Lunabelle växa upp, hänga med i kampen med renoveringen av nya huset och följa med under graviditeten och födseln av sonen Lionel.

Familjen Lundell läggs ner

Men för en tid sedan kom ett riktigt sorgebesked då Dplay på Instagram meddelade att den fjärde säsongen av Familjen Lundell även blir den sista.

”När man inte trodde 2020 kunde bli värre.... Idag finns sista avsnittet av familjen Lundell ute på Dplay. Vi älskar er!”, skrev kanalen på Instagram då.

I inlägget finns även ett videoklipp där Jocke och Jonna båda två tackar för tittarnas tid och kärlek.

– Jag är otroligt glad över hur alla de här serierna om våra liv har utvecklat oss. Men jag tror att det är rätt att stänga det här och ta avstamp i framtiden, säger Joakim Lundell innan Jonna fortsätter:

– Jag tror att det var nyttigt för oss, och vi behövde det här. Men nu får det vara slut med det här.

Sanningen om beskedet för Let's dance

Och faktum är att det inte är så märkligt att Jonna vill ta en paus från rampljuset. Trots sina 800 000 följare på Instagram har hon nämligen aldrig velat bli någon kändis. Det avslöjar hon i hennes och maken Joakims nystartade podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram.

– Alltså jag vill inte ens fira mina födelsedagar för att jag inte vill vara i centrum, så pass icke-offentlig är jag egentligen. säger Jonna i podden och fortsätter:

– Jag har ju fått några programledarförfrågningar och då har jag inte ens frågat vad det är för program utan tackat nej direkt. Jag känner mig inte trygg i det. Jag vill inte stå framför kameran om det inte är i våra egna projekt.

Dessutom avslöjar Jonna att hon flera gånger fått frågan om att ställa upp i Let's dance men tackat nej av en ovanlig anledning.

– Ja, de har ju tjatat på mig alltså. Och det skulle jag vilja göra, det är en kul grej. Men nej, jag tror inte det. Jag har hört så många rykten om vad som händer bakom kulisserna där, säger hon innan Jocke frågar:

Knulleriet?

– Jaa men lite så. Många som är otrogna sådär. Jag fattar att det blir intimt när man dansar och då känner jag lite att varför ska man sätta sig i den situationen? Inte för att jag tror att jag skulle vara otrogen men ändå.

LÄS OCKSÅ: Gustav Mandelmanns hälsokamp – tvingad till operation

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel stoppas helt – det händer med okända vinnare

FOTO: TT/ Youtube

Senaste nytt