Därför tackade Calle Schulman nej till "Let's dance"

"Plats på golvet för Calle Schulman i en rumba"... Nej, den meningen lär "Let's dance"-tittarna aldrig få höra. Nu berättar profilen varför han valde att tacka nej till TV4:s dansprogram.

Över 100 svenska kändisar har deltagit i TV4:s flaggskepp “Let’s dance”. Där har de lärt sig dansa paso doble, charmat tittarna och vid ett och annat tillfälle också hittat kärleken. Men en som inte är lika sugen på att ställa upp i programmet är Calle Schulman, 37. I podcasten “Tankar med” berättar medieprofilen att han har fått frågan, men valt att tacka nej.

– Jag tackade nej till dem för fem år sedan. Eller tackade nej, jag tror inte ens att mitt namn kom till TV4. Det var ett produktionsbolag som först ville ha folk som tackade ja, så att TV4 sen skulle få välja vilka de ville ha. Men jag förekom dem och tackade nej innan de skulle tacka nej till mig, säger han i podcasten.

LÄS OCKSÅ: 3 månader efter separationen – Anitha Schulman har ny kille

Men det finns också ytterligare en anledning till att Calle Schulman valde att nobba produktionen. Han tyckte nämligen att det var för dåligt betalt.

– Jag skulle kunna vara med om de skulle ge mig skitmycket pengar för det. Men att vara där heltid en hel vår för typ 7000 kronor i veckan… Jag säger inte att det är dåliga pengar, men det är väldigt mycket jobb och det förutsätter att man skiter i allting annat, säger han i podcasten.

Calle Schulman menar också att han inte har ett behov av att få bekräftelse genom ett program som “Let’s dance”.

– Man kanske inte tror det, men jag har ingen vilja att synas på det sättet, säger han i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Calle Schulmans lyxkväll med nya kärleken Sandhra

Foto: IBL