LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anders Lundin syns utan vigselring – nu kommer sanningen fram

05 okt, 2023 
Kerstin Ryhed och Anders Lundin
Efter 20 år som gift med Kerstin Ryhed Lundin syns nu plötsligt programledaren Anders Lundin utan vigselring.
Här är anledningen bakom beslutet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

Anders Lundin, 65, ledde Robinson redan mellan åren 1999 och 2003. I våras var han äntligen tillbaka i rutan som programledare för det populära äventyrsprogrammet.

I en tidigare intervju med Hänt har Anders berättat hur det kändes att kliva in i rollen, efter ett så långt uppehåll.

– Jätteroligt, det var skojigt. Det kändes väldigt normalt och vanligt att kliva in i khaki-kläderna igen och hålla i öråd, sa Anders då till Hänt.

I den pågående säsongen av Robinson är det istället Petra "Pam" Malm, 46, som programleder. På senaste har Anders och Petra delat upp det så att Petra leder höstsäsongen medan Anders leder vårsäsongen.

Dramatiska händelsen under inspelningen – höll på att mista handen

Just nu befinner sig Anders på plats i Filippinerna då inspelningen av vårens säsong är i full gång. Nyligen kom en uppdatering gällande en dramatisk händelse som upplevelse sig på inspelningsplatsen.

Annons

– Jag håller på att förlora mitt finger, jag bytte finger på vigselringen och nu sväller högerhanden upp. Det handlar om sekunder tydligen. Det är som en boa constrictor som kramar om mitt ringfinger på högerhanden, sa då Anders Lundin till TV4.

Därför syns Anders Lundin numera utan vigselring

Det visade sig att Anders fått någon slags infektion i fingret som han hade sin vigselring på och därav fick de klippa av ringen för att rädda hans finger. Detta är alltså anledningen till att Anders förmodligen kommer synas utan vigselring under resterande del av säsongen.

Även om Anders plötsligt är ringlös innebär dock inte att han skilt sig. Anders är sedan 2003 gift med kärleken Kerstin Ryhed Lundin, 50. Paret träffades när Kerstin körade bakom Anders i en show på Mosebacke i Stockholm 1999, något som han berättat om för Expressen.

– Vi sjöng faktiskt en duett i showen, och jag minns att det var en improvisation på slutet, där hon alltid var roligare än jag. Det var nog viktigt för mig. Sen för ett år sen hittade jag faktiskt en vhs med föreställningen, så det är nästan som att jag har ögonblicket då vi blev förälskade, sa han då.

Karin är även ett bekant ansikte för svenska folket då hon körat i Allsång på Skansen under många års tid.

FOTO: TT

Annons