Idol 2023 marknadsföring banner

Därför stoppas Biancas flytt till nya lyxlägenheten: ”Suger röv”

14 maj, 2022 
https://image.hant.se/Sofia-profil.jpeg.jpg?imageId=7564193&x=9.8765432098765&y=0&cropw=86.41975308642&croph=86.41975308642&width=1318&height=1318
Sofia Sundqvist
Bianca Ingrosso
Bianca har köpt en ny lägenhet på Östermalm. Exakt vad den kostade har hon inte viljat avslöja, men har berättat att den saftiga prislappen översteg ”ganska mycket mer” än 40 miljoner kronor. Nu avslöjar hon ett tråkigt nytt besked om flytten.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, har gjort sig en gedigen vinst med sitt egna sminkmärke CAIA och bolaget Bianca Ingrosso AB. I höstas lanserade hon även tillsammans med sin vän Lovisa Worge, 25, ett smyckesföretag vid namn Ani.

Lovisa Worge är också Biancas tidigare assistent och projektledare sedan fyra år. Efter att ha jobbat tillsammans så länge är det självklart även goda vänner! Även om de två har har de haft sina bråk sinsemellan – precis som de flesta vänner haft. I höstas fick vi veta att Lovisa Worge sagt upp sig, för att alltså istället bli affärspartner med Bianca i det nya företaget. Spännande!

Därför valde Bianca att flytta från sin nyrenoverade lägenhet

Bianca Ingrosso har redan flyttat två gånger de senaste åren, men köpte nyligen sin nya lägenhet på Östermalm. En av anledningarna till den nya flytten har att göra med skuggsidorna av kändisskapet, något som hon berättat om i en av sina vloggar:

Annons

– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. I går kväll skällde hundarna så mycket för att det stod bilar utanför och tutade. Folk försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag så vill jag bara isolera mig själv, säger hon i vloggen följt av:

– Jag har varit ganska obekväm med det, även om jag är född i det och jag borde vara van vid att folk tittar. Att vi filmar ute på stan är fortfarande jätteobekvämt, det drar till sig enormt mycket blickar.

Därför stoppas flytten till nya lyxlägenheten

På Biancas sociala medie-kanaler har hon berättat om hur mycket hon ser fram emot flytten till den nya Östermalmslägenheten och de pågående renoveringarna.i lyxlägenheten på 300 kvadratmeter. Något som många undrat över är prislappen, och extra priset har Bianca inte viljat avslöja, men vi har fått en fingervisning på att den var väldigt dyr – ”ganska mycket mer” än 40 miljoner kronor, enligt Bianca.

Annons

Men nu visar det sig att flytten inte kommer bli av – förrän på över ett år. I en ny story på Instagram berättar Bianca om besvikelsen:

Bianca Ingrosso story

”Jag får nycklarna om 2 v till min lägenhet och få börja renovera. Verkar dock som det kommer ta lite mer än 1 år innan den blir klar och det suger röv haha.”
Annons