TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgren stoppas från Melodifestivalen – får inte komma dit

19 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Mamma Pernilla Wahlgren får gärna hjälpa honom med trimningen i stjärten, men hon får inte följa med till Melodifestivalen. Nu berättar artisten om sonen Benjamin Ingrossos förbud.
Annons

Det är redan i den första deltävlingen av Melodifestivalen 2018 som Benjamin Ingrosso, 20, gör comeback efter årets succédebut, när han tog sig direkt till final med bidraget ”Good lovin”. Men någon som inte kommer att finnas på plats i publiken i år heller är mamma Pernilla Wahlgren, 49.

I podcasten “Wahlgren & Wistam”, som Pernilla driver tillsammans med kollegan Sofia Wistam, 50, avslöjar hon nämligen att han inte vill att hon ska komma till arenan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ska du sitta i publiken med banderoller och sånt? frågar Sofia i podcasten.

– Nej, jag står på scen själv med min egen show den kvällen. Men det är lika bra, för han vill inte ha mig i publiken ändå. Han är ju sådan, säger Pernilla Wahlgren.

Däremot har hon goda förhoppningar om att kanske få komma och heja ifall Benjamin tar sig till den stora finalen i Friends Arena.

– Inte när han kör deltävlingen, men om han går till final tycker han att det är kul om man sitter där och hejar. Men annars inte, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Annons

Förra året berättade Benjamin att han inte vill ha sin kända mamma på plats, eftersom det stjäl för mycket fokus från honom som individ.

– Det är lätt när man har kända föräldrar att det blir mycket snack om dem, det kan ta fokus från mig ibland. Då blir det ofta ”vad säger mamma nu?” och så ska man ta bild ihop, sa han då i ”Gomorron Sverige”.

Foto: IBL

Annons