Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför mörkades Chris Kläffords Idol-vinst i amerikanska Talang

Därför stoppades Chris Kläfford att prata om sin Idol-vinst

Chris Kläffords framträdande i America’s got talent har blivit en viral succé. I programmet nämner han dock inte att han vann Idol på TV4 för två år sedan – nu avslöjar Chris sanningen om beslutet.
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”
Slå på ljud

Artisten Chris Kläfford, 30, charmade hela svenska folket när han deltog i Idol 2017. Det var inte många TV4-tittare som blev förvånade när säsongen avslutades med att han tog hem vinsten. Sedan dess har han fortsatt göra musik och verkar nu vilja satsa på en internationell karriär.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I veckan fick vi nämligen se Chris Kläfford i den amerikanska upplagan av TalangAmerica’s got talent. Han uppträdde då med låten Imagine av John Lennon och gjorde minst sagt succé.

– Man brukar säga att man ska sjunga från hjärtat, och det gör du verkligen. Det var oroligt, sa jury-medlemmen Howie Mandel efter Chris framträdande.

Inslaget har även lagts upp på Youtube och har redan fått över fem miljoner sidvisningar. Även där hyllas Chris till skyarna för sin vackra sångröst.

Chris Kläffords ärliga ord i Nyhetsmorgon

Under torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 var Chris Kläfford med för att prata om sina framgångar i America’s got talent. Programledarna Elisabet Frerot Södergren, 55, och Sebastian von Sivers Haage, 32, frågar honom då hur det kommer sig att han är med i den amerikanska talangtävlingen.

– Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle få vara med där. Men det är tack vare Idol här i Sverige som de såg mig på Youtube.

– Ah du blev scoutad?, undrar Elisabet Frerot Södergren.

– Ja visst, de hade sett mig köra här och då kände de att jag borde försöka här så jag kom dit som en vanlig deltagare. Det var helt sjukt, svarar Chris.

Direkt efter framträdandet bröt Chris Kläfford ihop i tårar och i Nyhetsmorgon berättar han att det var väldigt mäktigt att vara med i America’s got talent.

– Det är en ganska sjuk känsla när man står där för man tänker nånstans att det är världens största tv-program. Så det är ganska euforiskt att stå där, överväldigande.

Något som många tittare har reagerat på är att det inte nämns i programmet att Chris Kläfford har vunnit Idol. Nu berättar han varför.

– Vi spelade in auditionen i mars och de sa att vi inte behövde prata om det för det kommer att komma fram i vilket fall. Det är bara söka på mitt namn så kommer det upp, säger Chris Kläfford och fortsätter senare:

– Jag vet inte hur de tänker, det är ju de som väljer för det är ju inte jag som sitter och klipper sen, jag pratar ju om allt och är inte alls hemlig av mig.

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!