bonde söker fru

TV4:s mörkande – Jennie stannade kvar på Jon-Kristas gård efter valet

Jon-Krista och Jennie

Jennie fick packa sin väska och säga hej då till Jon-Krista i veckans avsnitt av Bonde söker fru.
Men nu avslöjar brevskrivaren att hon stannade på gården efter hejdå-scenen.
– Jag fick vara kvar i skymundan, säger Jennie till Hänt.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Jon-Krista Jonsson, 29, hade svårt att välja vem av hans brevskrivare som skulle skickas hem i veckans avsnitt av Bonde söker fru. Tillslut stod det klart att Jennie fick packa sina väskor och lämna gården.

Därför stannade Jennie kvar på Jon-Kristas gård trots avskedsscenen

Men nu kan Hänt avslöja att Jennie inte begav sig från gården efter att sagt hej då till Jon-Krista. Det var nämligen så att Jennie var tvungen att stanna på gården en bra stund, det berättar hon nu.

– Det var lite halvkrångligt då jag skulle åka med produktionen. Jag hade ingen egen bil så då fick jag vara kvar i skymundan. För det första på grund av situationen, för det var så konstigt. Men för det andra för att jag var tvungen att vänta på dem så de kunde packa ner sina grejer och göra klart allting, säger Jennie och fortsätter:

– Det var mest eftersynkar och sånt. Inga stora grejer men de behövde packa och sånt.

Jon-Kristas avslöjande om dejterna – får inte välja själv
0:32

Efter reklamen: Jon-Kristas avslöjande om dejterna – får inte välja själv

(0:32)

Slå på ljud

Hemliga samtalet mellan Jennie och Jon-Krista som tittarna inte fick se

När kamerorna slocknat fick Jennie och Jon-Krista en privat stund, det har hon tidigare berättat för Hänt. Under det avskedet fick duon en chans att säga hej då och förklara sina känslor för varandra utan att bli filmade.

Även om Jennie idag har accepterat att det blev som det blev så var hon något chockad strax efter att hon blev bortvald. Jennie trodde nämligen att hon hade chans att vara kvar till sist.

– Där innan så hade jag en väldigt bra känsla, jag tyckte vi hade haft så fina egentider. Vi var på samma plats med vad vi ville och hade samma värderingar i livet. Det kändes ändå väldigt bra men man blir lite lurad. För visst det känns jättebra när jag är med honom men sen är det två andra som säkert känner samma.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN