sofia wistam

Därför sprang Sofia Wistam runt naken i Tele2 arena

SOFIA WISTAM, TELE2 ARENA

Det är inte många som sprungit ett varv runt Tele2 arena spritt språngande naken. Men det har Sofia Wistam gjort.
Nu berättar hon varför.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams svårigheter under programinspelningen: ”Jobbigt att ljuga”
0:23

Efter reklamen: Sofia Wistams svårigheter under programinspelningen: ”Jobbigt att ljuga”

(0:23)

Slå på ljud

Sofia Wistam, 56, har många strängar på sin lyra. Förutom att hon är en stjärna på att vara programledare så är hon också smyckesdesigner. Sofia driver även en av Sveriges största poddar, närmare bestämt podden Wahlgren & Wistam tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren, 55.

Sofia och Pernilla har mycket gemensamt. Bland annat bor de båda på Lidingö, båda har fyra barn var och dessutom har följarna gjort en upptäckt med deras partners Magnus Wistam, 54, och Christian Bauer, 56. Det är nämligen många som tycker att Magnus och Christian är lika som bär.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Därför bodde Sofia Wistam i Pernillas hus

Förra veckan befann sig Sofia till och med i Pernillas hus i Spanien och i podden konstaterade hon att hon kände sig som att hon levde Pernillas liv.

– Pernilla det är så ombytta roller nu jag sitter i ditt hus i Spanien och jag har din morgonrock på mig, jag har döpt om mina barn de heter numera, Kid har bytt namn till Oliver och sen så har vi Cindy som är Bianca och sen så har vi Texas som är Benjamin och så har vi lilla Lennox, det är Theo. Så när någon frågar, då heter vi det och jag kommer inte att komma hem till Sverige, så är det med det, sa Sofia i podden.

– Du trivs så bra där?, frågade Pernilla då.

– Nämen asså det är så otroligt, ofantligt generöst av dig att låna ut ditt hus, jag är så tacksam, svarade Sofia.

Därför sprang Sofia Wistam naken i Tele2 arena

I det senaste avsnittet kommer podd-duon in på hemligheter och nu väljer Sofia att dela med sig av en hemlighet. Det sitter långt inne men till slut väljer hon att berätta.

Hon hade nämligen jobbat i Tele2 arena och där inne hade hon glömt sitt ombyte. Så hon fick hjälp in av en funktionär. Men när hon kom in var det helt tomt och Sofia fick en briljant idé.

– Jag tänker "herregud, jag är ensam, eller med den här tjejen som jag inte känner, i Tele2 arena och det kommer jag antagligen inte vara mer i livet". Så då säger jag till den här tjejen som jag inte känner "borde man inte göra något? Det är enda gången i livet som vi kommer vara ensamma i Tele2 arena", och hon är såhär "ja", berättar Sofia och fortsätter:

– Ska vi ta av oss nakna och springa ett varv säger jag och tänker då att hon ska säga nej, men hon säger okej och vi tar av oss kläderna och springer ett helt varv.

Sofia kan intyga att det var väldigt jobbigt och mitt under loppet så inser hon att det kanske inte var så smart. Någon hade ju kunnat komma in och se dem.

– Det är sjukt jobbigt, jag har ingen kondis, jag flåsar runt och någonstans längst bort tänker jag "herregud tänk om någon kommer in nu, hur ska jag förklara det här? Att jag är naken och springer nu", säger Sofia i podden och fortsätter:

– Det hade kunnat vara kameror, vaktpersonal, nej det är så många om och men och det är så mycket konstigt i det här.

FOTO: Helikopterfoto/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN