Idol 2023 marknadsföring banner

Därför snuvas tittarna på sanningen i finalen av "Biggest loser VIP"

09 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
För den som har följt "Biggest loser VIP" under hösten blir kvällens final ett rejält antiklimax. När de utslagna deltagarna återvänder till programmet slipper de nämligen att väga in sig igen – och deras slutresultat redovisas aldrig. I stället mörkar Sjuan deras viktresultat.
Annons

Det är dags för final i “Biggest loser VIP” och det står mellan Loulou Lamotte, 36, Anna Book, 46, och Runar Sögaard, 50. Men förutom de tre har också ytterligare fyra kändisar deltagit i programmet och slagits ut: Camilla Henemark, 52, Jonas Hallberg, 45, ”Ullared”-Morgan Karlsson, 44, och Jan ”Blondie” Hammarlöf, 53.

I alla de tidigare säsongerna av “Biggest loser” har även de utslagna deltagarna fått redovisa sin vikt i finalen och väga in sig en sista gång framför publiken. Dessutom har den utslagna deltagaren som gjort bäst ifrån sig på hemmaplan också vunnit ett hemmapris.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i “Biggest loser VIP” behöver inte de fyra deltagarna som åkt ut ställa sig på vågen. Tittarna får alltså aldrig veta hur det har gått för dem efter att de röstades ut från programmet. Lotta Andersson, exekutiv producent för “Biggest loser VIP”, menar att de gamla deltagarna inte kommer att vägas in igen eftersom att produktionen vill lägga allt fokus på de tre finalisterna.

Annons

Varför vägs inte de utslagna deltagarna in också i finalen av VIP?

– I finalen ligger fokus på de tre finalisterna och deras resultat men tittarna kommer få höra en del godbitar kring hur hälsan har förändrats i positiv riktning även hos de deltagare som inte tog sig hela vägen till final, säger Lotta Andersson till Hänt.

Hur ser ni på att tittarna snuvas på att få reda på allas resultat?

– Det är en historisk kväll när världens första vinnare av Biggest Loser VIP ska koras och vi tror och hoppas att tittarna kommer känna att kvällens final är en riktig smällkaramell fylld av överraskningar och fantastiska resultat, säger hon.

Finalen av “Biggest loser VIP” sänds 21.00 på Sjuan i kväll, måndag.

Foto: Sjuan, IBL

Annons