Därför slutar inte Kristin Kaspersen med sin podcast under sommaren

Kristin Kaspersen.

Sommaren är här vilket för de flesta innebär semester.
Men Kristin Kaspersen tänker inte sluta jobba – nu förklarar hon varför.
”Jag vill”, börjar hon.

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest kända kvinnor och har alltid fullt upp. Hon är ständigt aktuell med nya saker och har flertal projekt igång.

Nu är Kristin bland annat aktuell med sin podcast som heter Kristin Kaspersen nyfiken på; där hon bjuder in olika gäster för varje avsnitt.

Att sluta jobba i sommar och ta semester är inget Kristin tänkt på. Nu berättar hon på Instagram att hon kommer fortsätta med podcasten hela sommaren lång – samt varför hon tagit det beslutet.

Det är i inlägg på Instagram som hon väljer att lyfta fram alla sina kollegor som jobbar med hennes podcast och hur roligt och bra jobb de gör tillsammans. Hon startade den populära podcasten i höstas och hittills har ett 40-tal avsnitt publicerats.

”Sommaravslutning för säsongen men podden tar inget uppehåll utan fortsätter hela sommaren. Att få göra min podd ”Nyfiken på” har varit så galet mycket roligare än jag trodde. Att möta intressanta människor för inspirerande samtal är ren lycka. Och att få göra podden med dessa tre är en ynnest, skriver Kristin Kaspersen och hyllar sina kollegor Sara, Ninni och Ruth.”

Kristin Kaspersens känslosamma ord om podcasten

Kristin skriver vidare att hon inte vill ta åt sig all ära för podcasten, även om hon är ansiktet utåt.

”En dröm att får jobba med så begåvade och dessutom så fantastiskt fina människor”, hon fortsätter:

”Det är så tydligt att teamet tillsammans gör slutprodukten. Och jag vill att ni följare får ta del av det. Även om det är jag som syns och hörs så är jag och podden ingenting utan det här teamet. Tack bästa teamet för en fantastisk vår. Ser fram emot hösten med er”, skriver Kristin.

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victoria och prins Daniels nya lyxköp på Värmdö

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandströms familjelycka – det ska barnbarnet heta