LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Sigrid Bernson i Fångarna på fortet – sanningen om frånvaron

15 sep, 2023 
SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON
Robin Bengtsson ställer upp i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet. Ofta brukar man ha sin partner med sig på fortet, men så blev det inte för Robin.
Här är sanningen bakom Sigrid Bernsons frånvaro i tv-programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

I kvällens avsnitt av Fångarna på fortet står det mellan lagen "Farao vs Dogge". Programledaren och komikern Farao Groth möter rapparen Dogge Doggelito. I Faraos lag är det youtubestjärnorna Manfred Erlandsson och Antonija Mandir. I Dogges lag är det artisterna Robin Bengtsson och Kiana Blanckert som ställer upp.

Under årens lopp har vi ofta fått se familjemedlemmar och kärlekspar tävla med varandra i samma lag. Bland annat brukar Joakim och Jonna Lundell alltid vara i samma lag. Maria Montazami och dottern Sara Montazami har tävlat i samma lag och Viktor Frisk har tävlat med kärleken Andreas Gran.

Av den anledningen är det kanske många som höjer på ögonbrynen när det nu står klart att Robin Bengtsson tävlar utan flickvännen Sigrid Bernson vid sin sida.

Annons

Sanningen bakom Sigrid Bernsons frånvaro i Fångarna på fortet

När Hänt når TV4 kan de berätta hur det egentligen ligger till när det kommer till par som ska tävla med varandra. Det verkar helt enkelt inte vara ett koncept som är hugget i sten.

– Under inspelningsdagarna i Frankrike tävlar en mängd deltagare i olika konstellationer. Ibland tävlar familjemedlemmar i ett gemensamt program och i andra fall tävlar de i olika program, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

Hänt har även sökt lagledaren Dogge Doggelito som säger så här om saken:

”Vet ej faktiskt”, på frågan varför inte Sigrid var med.

Sigrid och Robins bebislycka

Annons

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid då på Instagram.

Sedan dess har paret njutit av bebisbubblan och hon har tidigare berättat att hon gärna vill skaffa fler barn!

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj. Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut? Och jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?, sa Sigrid då.

Det kan med andra ord ha varit så att Sigrid var hemma och passade Viggo medan Robin var iväg och spelade in Fångarna på fortet.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

Annons