Martin Järborg saknas i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas Ritter

Martin och Soraya i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgons Soraya Lavasani är vi vana att se leda programmet tillsammans med Martin Järborg.
Men nu saknas Martin vid Sorayas sida – då han ersatts av Thomas Ritter.
Läs varför här!
0:22

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

(0:22)

Nyhetsmorgon sänds varje dag i TV4 och är ett av kanalens populäraste program. Flera olika programledare har tagit plats, du minns säkerligen att personer som Kristin Kaspersen, Annika Jankell och Ebba von Sydow bara är några av de som lett programmet.

Numera ser vi bland andra radarparet Soraya Lavasani och Martin Järborg leda tillsammans och de har minst sagt blivit ett av programmets mest uppskattade par.

Men under tisdagens sändning så saknades Martin vid kollegans sida. Läs mer här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nyhetsmorgon-profilernas relation till varandra i kulisserna

Att Nyhetsmorgon-kollegorna kommer väl överens är inte särskilt konstigt. Som programledare jobbar du väldigt tätt med kollegor.

När Hänt tidigare har pratat med Jenny Alversjö beskrev hon Nyhetsmorgon som en familj i familjen. Hon berättade att programledarna är ett sammansvetsat gäng.

Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge, säger Jenny Alversjö och fortsätter:

– Vi alla vet utmaningarna med nattarbete, långa jobbdagar och pressat schema – men vi vet också utdelningen i kärlek från tittarna en trogen publik.

Även programledaren Maria Forsblom har beskrivit för Hänt att kollegorna och tv-tittarna är det roligaste med jobbet.

– Det är mest Sofia Geite som jag träffar och Soraya och Martin en del men vi går så tokigt precis omlott varandra, om jag jobbar så är han ledig och när jag är ledig så jobbar han, berättar Maria Forsblom och fortsätter:

– Och sen har ju de flesta småbarn så det finns inte så mycket tid, det är svårt men bara att man har så goda vänner på jobbet är så skönt!

Martin Järborg saknas i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas

Soraya Lavasani och Martin Järborg syns oftast måndagar till onsdagar i tv-rutan då det leder programmet ihop. Men nu ersätter Thomas Ritter kollegan Martin och leder tillsammans med Lavasani!

”Tillbaka i nyhetsfabriken - idag med Thomas Ritter. Vi uppdaterar er förstås om det inrikespolitiska läget, välkomna in!”, hälsar Soraya på sociala medier.

Men varför saknas då Martin Järborg? TV4 har tidigare förklarat för Hänt att programledarna kan variera från dag till dag. Det är dessutom sommartider och vem vet kanske Martin har tagit ledigt!

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!