TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Järborg saknas i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas Ritter

07 jun, 2022 
Martin och Soraya i Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgons Soraya Lavasani är vi vana att se leda programmet tillsammans med Martin Järborg.
Men nu saknas Martin vid Sorayas sida – då han ersatts av Thomas Ritter.
Läs varför här!
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Nyhetsmorgon sänds varje dag i TV4 och är ett av kanalens populäraste program. Flera olika programledare har tagit plats, du minns säkerligen att personer som Kristin Kaspersen, Annika Jankell och Ebba von Sydow bara är några av de som lett programmet.

Numera ser vi bland andra radarparet Soraya Lavasani och Martin Järborg leda tillsammans och de har minst sagt blivit ett av programmets mest uppskattade par.

Men under tisdagens sändning så saknades Martin vid kollegans sida. Läs mer här!

Nyhetsmorgon-profilernas relation till varandra i kulisserna

Att Nyhetsmorgon-kollegorna kommer väl överens är inte särskilt konstigt. Som programledare jobbar du väldigt tätt med kollegor.

Annons

Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge, säger Jenny Alversjö och fortsätter:

– Vi alla vet utmaningarna med nattarbete, långa jobbdagar och pressat schema – men vi vet också utdelningen i kärlek från tittarna en trogen publik.

– Det är mest Sofia Geite som jag träffar och Soraya och Martin en del men vi går så tokigt precis omlott varandra, om jag jobbar så är han ledig och när jag är ledig så jobbar han, berättar Maria Forsblom och fortsätter:

– Och sen har ju de flesta småbarn så det finns inte så mycket tid, det är svårt men bara att man har så goda vänner på jobbet är så skönt!

Annons

Martin Järborg saknas i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas

Soraya Lavasani och Martin Järborg syns oftast måndagar till onsdagar i tv-rutan då det leder programmet ihop. Men nu ersätter Thomas Ritter kollegan Martin och leder tillsammans med Lavasani!

”Tillbaka i nyhetsfabriken - idag med Thomas Ritter. Vi uppdaterar er förstås om det inrikespolitiska läget, välkomna in!”, hälsar Soraya på sociala medier.

Men varför saknas då Martin Järborg? TV4 har tidigare förklarat för Hänt att programledarna kan variera från dag till dag. Det är dessutom sommartider och vem vet kanske Martin har tagit ledigt!

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons