ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför saknas Måns Zelmerlöw under aktiviteten i Så mycket bättre

12 nov, 2022 
MÅNS ZELMERLÖW, SÅ MYCKET BÄTTRE 2022
I kvällens avsnitt av Så mycket bättre är det dags för gänget på Gotland att prata med hästar.
Men Måns Zelmerlöw och några till lös med sin frånvaro.
Här är anledningen!
Annons
Nordmans avslöjande efter Så mycket bättre: ”Fortsätter”Brand logo
Nordmans avslöjande efter Så mycket bättre: ”Fortsätter”

Så mycket bättre är tillbaka i rutan med den 13:e säsongen i ordningen. Precis som vanligt utspelar det sig på Grå gåsen, på Gotland och artisterna gör tolkningar av varandras låtar. Under årens lopp har programmet blivit en riktig succé och det är inte ovanligt att flera av låtarna tar sig direkt in på topplistorna.

Även om musiken är den gemensamma nämnaren för artisterna på plats så finns det även utrymme för djupa samtal och ibland hittas det även på aktiviteter.

Den här veckan är det en lite annorlunda aktivitet som ska göras. Så mycket bättre-gänget åker nämligen iväg till en hästgård där de ska coachas med hjälp av hästar. Men vissa saknades mystiskt nog under gruppaktiviteten....

Därför saknades Albin Lee Meldau i Så mycket bättre

Det är inte första gången som deltagare saknas när det är dags för en gemensam aktivitet. Förra veckan saknades nämligen Albin Lee Meldau, 34. När de andra i gänget var på stranden och spelade fotboll så lös han med sin frånvaro.

Annons

I efterhand förklarade TV4 för Hänt om anledningen till varför han saknades och det visade sig handla om att han var och repade.

Den här veckan är det dock ingen lek på någon strand som står på agendan. Nu ska deltagarna coachas – med hjälp av hästar!

– Jag heter Frida. Jag är någonting som heter equicoach, vilket betyder att jag coachar människor med hjälp av hästar.

Måns Zelmerlöw saknas plötsligt under gruppaktiviteten – kanalens svar

Konceptet i Så mycket bättre går ut på att deltagarna är på Gotland i några dagar och sedan åker man hem. De som är på plats just nu i tv-succén är Norlie & KKV, Måns Zelmerlöw, Maja Francis, Anna Ternheim, Olle Jönsson, Molly Hammar och Darin Zanyar.

Men inför häst-aktiviteten saknar plötsligt halva gruppen och en av dem som inte var med var Måns Zelmerlöw.

I ett mail till Hänt förklarar nu TV4 vad det berodde på.

”Det är lite olika hur många som är med på olika aktiviteter. Ofta handlar det om att någon artist repar med bandet.”, skriver kanalen till Hänt.

SÅ MYCKET BÄTTRE 2022
Endast tre deltagare var på plats under häst-aktiviteten.

FOTO: TV4, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons