TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – beslutet om SVT:s Morgonstudion

18 feb, 2021 
Jenny i Morgonstudion
Jenny Strömstedt saknades i Nyhetsmorgon under torsdagen.
Istället medverkade hon i SVT:s konkurerande morgonprogram.
Nu avslöjar TV4 sanningen om programledarens beslut.
Annons
Här är alla par som gästar Tillsammans med Strömstedt säsong 4Brand logo
Här är alla par som gästar Tillsammans med Strömstedt säsong 4

Jenny Strömstedt, 48, är minst sagt en folkkär tv-personlighet och programledare. Under många många års tid har vi kunnat se henne leda TV4:s Nyhetsmorgon tillsammans med Steffo Törnquist, 65.

Sofia Geite rycker in igen – Jennys saknad i Nyhetsmorgon

Duon som leder skutan under torsdagarna och fredagarna dök plötsligt inte upp tillsammans under torsdagsmorgonen. Istället syntes Sofia Geite i studion tillsammans med Steffo.

Sofia har under senaste månaderna täckt upp för Jenny flertal gånger. Då har det bland annat handlat om att Jenny varit upptagen med inspelningarna av den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts. I programmet träffar Jenny och maken Niklas Strömstedt, 62, andra kändispar och pratar om allt som har med relationer att göra. Det blir djupgående och personliga samtal om förhållandens upp och nedgångar.

Inför den nya säsongen har Jenny och Niklas lyckats få tag på riktigt heta kändispar att bjuda in i sitt program. Vi kommer bland annat att få se möten med Lotta Engberg och Mikael Sandström, Christina Schollin och Hans Wahlgren samt Måns och Ciara Zelmerlöw.

Annons

Därför syntes Jenny i SVT istället för TV4 under torsdagen

Men då inspelningarna nu är avklarade kan man ju då undra sig varför Jenny återigen saknades i Nyhetsmorgon-studion. I ett meddelande till Hänt berättar nu programmets pressansvarige om anledningen.

”Denna morgon medverkade Jenny och Niklas Strömstedts i SVT Morgonstudion för att prata om programserien ”Tillsammans med Strömstedts”, skriver Mia-Li Hallengren i ett meddelande till Hänt.

Jenny befann sig alltså i ett konkurrerande morgonprogram. Detta var även något som hon själv skämtade om på sin Instagram story. I SVT-huset fotade hon nämligen två tv-skärmar där ena visade SVT:s morgonprogram och den andra visade TV4:s.

”Hemmaredaktionen messar och undrar va f-fn. He he”, skriver Jenny till bilden.

Annons