LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknades Lotta Engberg i Bingolotto – sanningen bakom

18 feb, 2023 
Bingolotto är ett av våra mest folkkära program och det sträcker sig tillbaka hela 31 år.
Nuförtiden är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som styr skutan. Men i senaste programmet saknades Lotta helt plötsligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Bingolotto, det folkkära programmet som har sänts i tv-rutan i 30-års tid. Bingolotto är som mest uppmärksammat vid högtider som jul, nyår, påsk och midsommar. Det är då en tradition för många att bänka sig framför tv:n och spela bingo. Då drömmen om att kamma hem storvinsten är för många stor.

Därför saknades Lotta Engberg i Bingolotto – sanningen kommer fram

Nuförtiden är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som styr skutan i Bingolotto. Duon gör det verkligen med bravur och på lördagskvällarna bjuder de upp till bingo och underhållning.

Men i senaste avsnittet saknades Lotta Engberg plötsligt. När Hänt når Bingolottos presstalesperson så avslöjas det varför Lotta saknades.

”Lotta ledig och tillbaka om tre veckor så nu kör Stefan själv ett par program”, skriver han i ett sms till Hänt.

Nyligen fick programmet genomgå en stor förändring. Bingolotto sänds nuförtiden på lördagar igen och har bytt kanal till sjuan. På sociala medier var det flera följare som uttrycket sina delade meningar om ändringen.

Tittarna uttrycker sina åsikter om ändringarna i Bingolotto

Flera tittare uttryckte glädje över att programmet är tillbaka på lördagar medan andra var mer kluvna – då de inte har tillgång till sjuan.

Det är inte bara den ändringen som har gjorts på senaste tiden. Förra sommaren infördes även infördes Bingolotto sommarkväll.

Men Stefan och Lotta fick sina välförtjänta ledigheter ändå. Det var nämligen inga mindre än Agneta Sjödin och Casper Janebrink som tog över rodret under sommarmånaderna.

Duon blev så omtyckt att de fick chansen även förra sommaren. Hur det blir med Bingolotto sommarkväll denna sommar får tiden utvisa!

FOTO: TT

Annons