Perrelli: Därför deltog jag inte under delar av Stors dag

Charlotte Perrelli var gravid med sitt fjärde barn under inspelningen av Så mycket bättre. Nu avslöjar sångerskan varför hon saknades under delar av rapparen Stors dag som sändes i lördags.

Charlotte Perrelli, 44, är en av artisterna i årets omgång av TV4:s Så mycket bättre.  I lördags var det rapparen Stor eller Ulises Infante Azocar, 30, som han heter egentligen, som fick höra sina låtar tolkas av artisterna i programmet. Förutom Charlotte Perrelli deltar Albin Lee Meldau, 30, Louise Hoffsten, 52, Linnéa Henriksson, 31, Eric Gadd, 52, och Christer Sjögren, 67 också i programmet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

 

Charlotte Perrelli var under inspelningen gravid med sitt fjärde barn, något hon avslöjade kort innan tiden med artisterna i Så mycket bättre. Hon höll graviditeten hemlig in i det sista då hon tidigare drabbats av flera missfall.

Jag hade gärna hållit det hemligt till due date på grund av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen”, förklarade hon i somras i sin blogg.

Hon har tidigare berättat att inspelningen av Så mycket bättre var både tuff och känslosam för hennes del och att hon fick stort stöd från de övriga deltagarna.

Gravida Charlotte Perrelli trött

Nu berättar Charlotte Perrelli att hon inte kunde vara med under hela Stors dag.

Stors Dag i går, minns att jag var enormt trött på dagen och produktionen lät mig vila medan de andra åkte och förbereder maten till middag. De hade grävt en grop och skulle nu ” grilla” maten i gropen enligt chilenskt recept ala Stors mamma“, skriver Charlotte Perrelli i sin blogg.

Hon fortsätter:

Jag hade varit uppe tidigt och faktiskt varit ganska flitig och gjort olika sorters piroger till lunchen. Det blev nåde med kött, tonfisk och helt vegetariska.

Istället var det bara Albin Lee Meldau, Linnéa Henriksson och Stor själv som deltog under matlagningen, medan Eric Gadd och Christer Sjögren tidigare under dagen hade hjälpt till att gräva gropen.  Louise Hoffsten har tidigare förklarat att hon var tvungen att vila från en del av aktiviteterna under Så mycket bättre på grund av sin sjukdom ms.

LÄS OCKSÅ: Stor golvad av Linnea Henrikssons Så mycket bättre-tolkning

LÄS OCKSÅ: Perrellis son gör succé med reaktionen efter förlossningen

FOTO: IBL, TV4