TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis 5-årige son Adrian får alla att smälta

08 nov, 2018 
Malin Ljung
Charlotte Perrelli och sönerna
När alla andra barn önskar sig leksaker i present har Adrian, 5, alltid tjatat om ett litet syskon. Charlotte Perrellis ord om sonens reaktion när han träffade lillebror första gången får alla att häpna.
Annons

Att Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen länge längtat efter ytterligare ett barn är något de pratat öppet om flera gånger. Sedan sonen Adrian föddes för fem år sedan har den folkkära artisten dock drabbats av flera missfall, så att de nu är överlyckliga över sonen som föddes i fredags är fullt förståeligt.

Bebisen förlöstes med kejsarsnitt efter att Charlotte Perrelli drabbats av den livshotande komplikationen Vasa Previa och efter några dagar på sjukhus har de nu kommit hem. I villan i Danderyd väntade alla storasyskon; gemensamma sonen Adrian, Charlottes söner Angelo, 14, och Alessio, 12, samt Anders Jensens dotter Izabelle, 11.

Nu skriver Charlotte om barnens reaktioner över den lilla bebiskillen, och de delar definitivt sina föräldrars kärlek till familjens nytillskott. Men det finns en av dem som är lite extra nöjd, nämligen 5-årige Adrian.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Adrian har längtat. Han har väntat. Han har verkligen önskat sig en lillebror el lillasyster”, skriver Charlotte på sin blogg.

Annons

Hon minns ett särskilt ögonblick under våren som nog skulle påverka alla föräldrars hjärta:

“När vi satt på planet hem från Dubai i våras så fick alla barnen skrapa trisslotter och Adrian sa då: – Om jag vinner ska jag köpa mig en lillebror”, skriver hon.

Och när andra barn i Adrians ålder önskat sig leksaker i presenter så har han tjatat om något annat:

“Han har önskat sig ett syskon i julklapp av tomten år efter år”.

“Han fick tårar i ögonen”

Lillebror, som ännu inte fått något officiellt namn, har påverkat Adrian något enormt. När han fick reda på att bebisen fötts svämmade känslorna över för 5-åringen.

“Hans lycka är så stor. Han fick tårar i ögonen när han hörde att han äntligen hade kommit. Så häftigt!!!”, skriver Charlotte Perrelli.

Hennes inlägg om Adrian och lillebror har påverkat läsarna som nu öser kärlek över familjen Perrelli-Jensen.

Annons