TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför pratar inte Gunilla Persson om dottern Erikas pappa

21 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Tv-profilen Gunilla Persson har en mönstrad klänning.
Gunilla Persson blev mamma till dottern Erika Persson när hon var 43 år. Nu avslöjar Gunilla varför hon aldrig pratar om Erikas pappa.
– Det är ett avtal, säger Gunilla.
Annons
Gunilla Persson om mamma Iris hälsotillståndBrand logo
Gunilla Persson om mamma Iris hälsotillstånd

Gunilla Persson, 63, blev ett känt ansikte för hela svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar tillsammans med bland annat Maria Montazami, 56, Isabel Adrian, 44, och Åsa Vesterlund, 48.

Under flera säsonger har tittarna fått följa Hollywoodfruarnas lyxiga vardag på andra sidan Atlanten.

Bland annat har man får lära känna Gunilla, dottern Erika Persson, 20, och Gunillas mamma Iris Persson, 96.

Gunillas oro efter dottern Erikas skada – fick fel diagnos

Under sommaren tillbringade Gunilla och dottern Erika tid i Sverige för att njuta av den svenska sommaren, men allt var inte frid och fröjd.

Under resa i Sverige råkade nämligen Erika ut för en olycka som resulterade i en stukad fot.

”Erika har stukat foten. Hon har blivit röntgad i Uppsala och har ibland väldigt ont”, berättade Gunilla i ett meddelande till Hänt.

Men det som läkarna trodde var en stukad fot var allvarligare än så. När de senare kom hem till USA visade det sig att foten var bruten. Och på Instagram berättade Gunilla om händelsen.

Annons

Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser förutom att Erikas fot är BRUTEN, och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och här hemma med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är.

Gunillas ord om Erikas pappa – därför vill hon inte prata om honom

Gunilla var tidigare gift med Stephen Linville, men efter att äktenskapet tog slut år 1990 verkar det som att hon levt singellivet. Men 2002 föddes dottern Erika och Gunilla har på egen hand uppfostrat dottern under alla åren.

I en intervju med norska God Kveld avslöjar Gunilla anledningen till varför hon aldrig pratar om Erikas pappa.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, säger Gunilla.

Erikas pappas identitet förblir alltså hemlig. Gunilla blev mamma först när hon var 43 år gammal och i intervjun får hon frågan om det var ett medvetet val att skaffa barn senare i livet.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, förklarar Gunilla i intervjun.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons