Därför mörkar Emma sin medverkan i Paradise hotel för systern

Därför undanhåller Emma Hellström sin medverkan i Paradise hotel för familjemedlemmen
Emma Hellström har under våren varit aktuell i sin andra säsong som en av deltagarna i Paradise hotel. Men nu när realityserien lider mot sitt slut tar en annan över där tittarna kommer få följa Emma i hennes vardag i Göteborg. Även hennes familj kommer synas i serien – men i podcasten Vad har Hänt avslöjar Emma att hon lyckats hindra sin syster från att se henne i Paradise hotel.
Annons

Nästa vecka är det dags för final av vårens säsong av Paradise hotel på TV3. Men Paradise hotel-fansen behöver inte hänga läpp över att de måste säga hejdå till sina favoritdeltagare i serien – för i år kommer en ny realityserie som tar vid där årets säsong av Paradise hotel tar slut.

Den nya satsningen heter Paradise hotel – Efter festen och där får tittarna en djupare inblick i profilernas liv efter inspelningarna i Mexiko. Deltagarna har utrustats med varsin kamera och under tolv avsnitt delar Paulina ”Paow” DanielssonMarcus ”Mcuze” JohanssonEmma HellströmArvid StenbäckenGabriella ”Bella” Andersson och Jesper Bengtsson med sig av allt kring vad som händer här hemma.

Annons

Tittarna får även följa med när de reser över hela Sverige på olika gig, i sann Paradise hotel-anda. Men programmet startar med att tittarna får se deltagarna på hemmaplan i respektive hemstäder.

Annons

I podcasten Vad har Hänt? hintar Emma Hellström om vad tittarna kommer få se i programmet när de får följa hennes vardag i Göteborg.

Emma Hellström är med i en ny realityserie på Viafree.

– Man kommer få se mig i väldigt obekväma situationer, väldigt seriösa situationer där jag har svårt att vara seriös. Man kommer få se mycket av mitt privatliv, mycket av vilka problem jag har i vardagen men också vilka roliga saker jag har i vardagen. Så att det är väldigt blandat, men det är väldigt äkta och väldigt mycket verkliga livet.

Syns familjen något i serien?

– Ja, man kommer få se min familj en del. Min mamma, min bror och min lillasyster är med.

”Hon har inte koll”

På frågan om vad familjen tycker om programmet och all uppståndelse kring Paradise hotel, svarar Emma att de tycker det är väldigt kul men att lillasyster inte vet så mycket om vad Emma gjort på tv.

Annons

– De tycker att det är skitroligt. Min lillasyster vet ju inte så mycket, hon är sju år så hon har inte koll, säger Emma och tillägger:

– Hon har ju hört talas mycket om Paradise hotel och hon har ju lärt sig att stava vet du, så hon slinker in lite på iPaden där och ser att jag svär mycket. Sedan har hon väl inte sett de värsta klippen. Men de andra tycker det är jätteroligt. Men min lillasyrra har väl inte riktigt koll på läget.

Så det har ändå gått att undanhålla ganska mycket av vad du har gjort inne på Paradise hotel?

– Ja, jag har ju försökt för de som inte ska se.

För att höra hela intervjun med Emma Hellström: spola fram till 22:30 i avsnittet ”När fotbollslegenden blev proffsdansare”. Du hittar podcasten här!

Paradise hotel – Efter festen har premiär måndag 13 maj på Viafree.

Annons

FOTO:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…