Därför lämnar populära profilen Maria Forsblom TV4 Nyhetsmorgon

Därför lämnar populära profilen Maria Forsblom TV4 Nyhetsmorgon
Maria Forsblom lämnar Nyhetsmorgon på TV4. Nu ska programledaren, som snart blir mamma för andra gången, vara föräldraledig.
Annons

Under onsdagen gjorde programledaren och reportern Maria Forsblom, 31, sin sista sändning av TV4:s “Nyhetsmorgon” på länge. I en video som kanalen publicerat med titeln “Populära programledaren jobbar sin sista dag – det här väntar nu!” tar hon farväl av tittarna.

Annons

I alla fall för ett tag. TV4-profilen ska nämligen snart bli mamma till sitt andra barn och kommer därför att vara föräldraledig.

– Det känns jättebra. Inte bara får jag en ny bebis, men jag får också möjligheten att ge vår lilla Milan ett syskon. Även om vi har gjort det en gång förut så känns det nästan större den här gången, för att vi är fler som får njuta av bebisen, säger hon i videon.

Maria Forsblom berättar också att hon inte kommer att hoppa in och jobba extra under sin mammaledighet, utan fokusera på familjen och privatlivet.

– Och jag får möjlighet att titta på Nyhetsmorgon mycket mer än jag får annars, så det ska bli jättehärligt. Det kommer nog inte att vara några problem att koppla från jobbhjärnan, utan det ska bli trevligt och mysigt att få se Nyhetsmorgon från soffan, säger hon i klippet.

Annons

Foto: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…