LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnar Måns Zelmerlöw musikscenen

27 jan, 2017 
Johnny Axelsson
Måns Zelmerlöw sadlar om – under en månads tid. Ska bli programledare i radio Mix Megapol.
Annons

Artisten Måns Zelmerlöw, 30, som är en av Sveriges hetaste artister, ska sadla om från de stora konsertscenerna för att under en månads tid, leda ett radioprogram på Mix megapol. Själv tycker han detta ska bli spännande och roligt.

– Jag har ju gjort massor av tv men radio är nytt för mig, så det ska bli väldigt roligt. Det är jättekul att få spela låtar som jag gillar och prata med lyssnarna på Mix Megapol, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

Pressträff för tv-programmet Chevaleresk

Varje vardag klockan 10 kommer “Heroes”-sångaren att sända och han göra sin första sändning på Mix Megapol måndag den 30 januari.

Annons

Under sin egen timme kommer Måns förutom att spela musik, dela med sig av sina personliga minnen, berätta om bakgrund till de egna låtarna och bjuda på stories från sin egna musikaliska barndom, går det att läsa i pressmeddelandet.

Det går inte bara bra jobbmässigt för Måns. Hänt kunde under slutat av 2016, avslöja att artisten hittat kärleken i  den 29-åriga brittiskan Ciara Janson.

ciara_utvald

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons