LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kända TV-stjärnan är Måns Zelmerlöws hemliga flickvän

24 nov, 2016 
Hänt
Efter uppbrottet från ex-flickvännen Azra Osmancevic, 29, har artisten Måns Zelmerlöw, 30, inte setts öppet med någon ny kvinna. Nu är det slut på singellivet – och Hänt kan avslöja Måns hemliga kärlek: Brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29.
Annons

Se vårt exklusiva bildspel där Måns nya flickvän smyger in till insamlingsgalan “Zelmerlöw & Björkman Foundation” på Hamburger Börs i Stockholm, samt fler bilder på den brittiska skådespelerskan.

 

Måns Zelmerlöw, 30, berättade nyligen att han funnit kärleken igen och när han igår anordnade den årliga välgörenhetsmiddagen “Zelmerlöw & Björkman Foundation” syntes han för första gången offentligt med sin nya kärlek.

När Hänt träffade Måns på röda mattan precis innan galan och frågade om hon fanns på plats tvekade han först en kort stund, innan han svarade med glimten i ögat.

– Det tänker jag inte säga.

Då hade brittiskan redan förts in bakvägen och bänkat sig tillsammans med övriga kändisar inne i middagssalen. Senare under kvällen fångade Hänt paret på bild och kan nu avslöja att det är Ciara Janson, 29, som finns i Måns hjärta. Klädd i en röd långklänning höll Ciara en låg profil under kvällen, men väl inne i lokalen lät hon sig fotograferas tillsammans med sin lillasyster Talia, en bild som systern även la upp på sitt egna Instagram-konto.

Den 29-åriga brittiskan – som är dotter till skådespelarparet David Janson och Debbie Arnold – har arbetat inom showbiz sedan hon var blott två år gammal och har gjort sig ett eget namn i branschen bland annat genom rollen i den långtgående brittiska såpoperan Hollyaks.

Annons

Efter uppbrottet från ex-flickvännen Azra Osmancevic, 29, har artisten Måns Zelmerlöw sparsamt synts i vimlet.

– Jag letar inte efter någon utan jag tar det lite som det kommer. Jag kan tycka att det är kul att dejta och kommer det så kommer det…, har han tidigare berättat för Hänt om sitt ungkarlsliv.

Nyligen berättade Zelmerlöv dock att han mött kärleken på nytt, utan att avslöja namnet på nya flickvännen.

– Det känns jättebra, sa han till Aftonbladet.

Ciara är en flitig användare av sociala medier. På hennes Instagram har man fått följa med och sett semesterbilder med Måns och även när paret tillsammans besökt Zelmerlöws välgörenhetsprojekt i Afrika.

På Instagram kan man även se Ciaras konstnärliga ådra med bilder på hur hon varit med och designat omslaget till Måns kommande skiva.

För Måns väntar nu en ny spännande framtid. Brittiskan har även en tvåårig son, Archie. Just sina familjeplaner har Zelmerlöv tidigare berättat öppet om för Aftonbladet.

Annons

– Jag vill ju ha barn någon gång, men det måste kännas rätt. Och då vill man veta att man ska vara på samma plats ett bra tag framöver och det vet jag inte om det är i Stockholm, någon annanstans i Sverige eller om det är något annat land. Men någon gång vill jag absolut ha barn.

Hänt har efter galakvällen sökt Ciara Janson för vidare kommentarer, utan resultat.

Här är Måns Zelmerlöws nya tjejBrand logo
Här är Måns Zelmerlöws nya tjej

 

Av: Magdalena Divina Khodor & Jonna Friberg Wennerberg

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons