Måns Zelmerlöw har inte bråttom att hitta en ny flickvän "Jag dejtar runt och tar det som det kommer"

I våras blev Måns Zelmerlöw singel efter att juristen Azra lämnat honom. Men Måns har inte bråttom att hitta en ny flickvän. "Jag tar det som det kommer."

På ytan verkade allt perfekt, därför blev det en smärre bomb i våras när det uppdagades att snygga juristen Azra Osmancevic, 27, hastigt – och inte alls lustigt – tagit sitt pick och pack och flyttat ut ur den gemensamma lyxlägenheten på Kungsholmen. Måns Zelmerlöw, 28, hade blivit lämnad av ännu en kvinna.

– Det är ett beslut som Azra har tagit. Det jag kan säga är att vi inte är tillsammans längre, sa Måns då.

Nio månader tidigare hade Måns och Azra flyttat in i den flotta våningen och planerade för ett gemensamt liv. Nu var drömmarna krossade. Måns hade tidigare varit sambo med Marie Serneholt, 30, men denna relation hade fullständigt kapsejsat när Måns stod på toppen av sitt kändisskap som hela Sveriges Allsång-Måns.

Måns har inte bråttom att hitta den rätta. Foto: Stella Pictures

Måns har inte bråttom att hitta den rätta. Foto: Stella Pictures

Strax efter uppbrottet med Azra öppnade Måns sitt hjärta och berättade i podcasten “Värvet” om sina svårigheter att vara trogen.

– Jag har ju tyckt att det varit kul att få bekräftelse av kvinnor. Och det har varit svårt att kombinera med ett förhållande. Det är någonting jag blivit mycket bättre på. Men jag har ju varit otrogen flera gånger. Då ska man inte vara i ett förhållande.

När vi träffar Måns inför nästa års upplaga av “Melodifestivalen” berättar han om livet som ungkarl och musiker:

– Ledig är jag inte faktiskt så mycket. Det blir inget slappande i soffan, utan snarare promenader med hunden. I förra veckan hade jag pokerkväll med killgänget. På lördagkvällar gigar jag – eller är på någon typ av fest, säger han till Hänt Extra och fortsätter:

– Jag letar inte efter någon utan jag tar det lite som det kommer. Jag kan tycka att det är kul att dejta och kommer det så kommer det…

Det här får du inte missa:

17 saker som bara du som gjort lumpen känner igen

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

Flippar och floppar – här är Nobelklänningarna vi minns

Här är 13 söta katter på glasbord

10 författarhem som garanterat är värda ett besök

SENASTE NYTT!