LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws och Ciara Jansons privata kärleksbilder

02 jan, 2017 
Linnéa Geijer
Nu döljer inte Måns Zelmerlöw och Ciara Janson sin kärlek längre.
Annons

Redan i november kunde Hänt avslöja att Måns Zelmerlöw, 30, funnit kärleken i brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29. Och paret inledde det nya året genom att visa sin kärlek på sociala medier.

Måns delade under nyårsnatten en bild där han kysser flickvännen och önskar henne ett gott nytt år.

Måns ställde även en fråga till sina följare.

Några timmar senare delade även Ciara en bild från kvällens festligheter, där Måns har ett så kallat “unibrow”.

Annons

Den nya kärleken har inneburit stora förändringar för Måns, han befinner sig inte bara i ett distansförhållande, utan har även blivit bonuspappa. Ciara har nämligen sonen Archie, 2, sedan ett tidigare förhållande.

Måns har tidigare berättat om sin önskan att bli pappa, och hur han är öppen att flytta utomlands om det är dit livet tar honom.

– Jag vill ju ha barn någon gång, men det måste kännas rätt. Och då vill man veta att man ska vara på samma plats ett bra tag framöver och det vet jag inte om det är i Stockholm, någon annanstans i Sverige eller om det är något annat land. Men någon gång vill jag absolut ha barn.

Annons
Ciara och Måns är ett par.
Ciara och Måns är ett par.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons