Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför lämnar Leonora Bonde söker fru: "Tråkigt"

24 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Leonora Vilhelmsson lämnar Bonde söker fru tillfälligt för att hennes dotter Molly ska ha skolavslutning.
Leonora Vilhelmsson sökte kärleken för fösta gången i Bonde söker fru 2017. Då gick det inte hela vägen, och därför medverkar hon i år igen. Men i dagens avsnitt lämnar hon TV4-programmet.
Annons

I dagens avsnitt av det webbsända programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla går bönderna på sina första dejter på tu man hand. Leonora Vilhelmsson, 41, som första gången sökte kärleken i programmet 2017 men som i år har gjort comeback, väljer att dejta Annette vilket hennes andra dejter tycker är ”jättetråkigt”.

Men det som händer senare i programmet gör Leonora Vilhelmssons brevskrivare ännu mer nedslagna. Leonora väljer nämligen att lämna programmet, om än tillfälligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Leonora och Annette är tillbaka från sin dejt berättar hon den tråkiga nyheten.

– Vi ska ha en grillfest ikväll, men jag kommer inte att medverka. Det är så här att Molly, min dotter, ska på skolavslutning och jag ska åka hem och vara med på den, säger hon.

Hennes brevskrivare tycker att det är väldigt trist.

Annons

– Det är klart att det är tråkigt, särskilt eftersom man inte fick gå på den här singeldejten, men jag respekterar ändå Leonora, att hon vill åka hem, säger Sofia, och Annette håller med:

– Det är lite trist att hon inte kunde vara med ikväll.

Leonora Vilhelmsson är ändå glad att hon kan medverka på dotterns skolavslutning, och tycker ändå att tjejerna tog det bra.

– Det var nog lite dubbelbottnat där, men jag tycker de tog det bra ändå, summerar hon.

Det här är inte första gången Leonora Vilhelmsson lämnar Bonde söker fru. Förra året hoppade hon av programmet redan innan inspelningarna satte igång på riktigt. Leonora hade då börjat träffa en av sina brevskrivare, Louise Eriksson, i smyg och tycke uppstod. Någon månad senare förlovade de sig men kärleken höll inte och förhållandet tog snart slut.

Nu söker Leonora Vilhelmsson kärleken på nytt i Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sänds onsdagar på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons