Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Leonoras chock efter händelsen på dejten

I Bonde söker fru – kärlek åt alla går Leonora Vilhelmsson på en trevlig gruppdejt. Men en händelse fick henne att reagera.

Säsong 13 av TV4:s populära kärlekssåpa Bonde söker fru är i full gång med programledaren Linda Lindorff i spetsen för att hjälpa ensamma bönder att hitta kärleken.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I Bonde söker fru går sökandet efter en partner systematiskt till väga. Bönderna får välja några beundrare som skrivit brev till dem, sedan får de träffa sina utvalda brevskrivare på en speed-dejt på fem minuter. Efter denna snabba träff väljer bönderna ut ytterligare några av brevskrivarna som de ska ta med på gruppdejt.

Leonora Vilhelmsson, 41, var med i förra årets omgång av Bonde söker fru, men hoppade av efter bara två avsnitt. Nu är hon tillbaka i TV4:s program Bonde söker fru – kärlek åt alla. I onsdags visades Leonoras gruppdejts-avsnitt på TV4 Play.

Under gruppdejten från Leonora också tillfälle att tillbringa lite tid på tu man hand med sina brevskrivare. När Leonora Vilhelmsson sitter avsides med brevskrivaren Anette händer något som Leonora inte känner sig bekväm med. Anette lägger sin hand på Leonoras ben.

– Jag vill känna lite. Jag försöker göra det nu också, säger Anette.

– Ja, jag känner det, säger Leonora.

Inget mer händer under dejten, men på sin blogg har Leonora Vilhelmsson skrivit om händelsen. Hon har lagt upp en bild från dejten där Leonora får Anettes hand på sitt ben.

Ja just det ja, idag är det gruppdejt på TV4 play som gäller. Jag har redan sett programmet och ja vad ska jag säga. En aning för mycket friheter tas“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Hon fortsätter:

Min kropp tillhör mej fram till jag tillåter någon annan att ta den….

Se bonden som hoppade av här:

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Simon Ohlsson om varför han inte valde Emelie

LÄS OCKSÅ: Caroline i tårar efter dejten med Erik i Bonde söker fru

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!