LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hans Wahlgren flyttade till Pernilla – Christina Schollin om orsaken

29 nov, 2023 
Christina Schollin och Hans Wahlgren har bott på olika håll under delar av hösten.
Nu berättar Christina för första gången anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

Hans Wahlgren, 86, har den senaste tiden bott hemma hos dottern Pernilla Wahlgren, 55. Detta medan hans fru Christina Schollin, 85, varit iväg på solsemester till parets gemensamma hus i Spanien.

Hans Wahlgrens tid hos Pernilla Wahlgren – bosatte sig helt hos dottern

När Hänt träffade Pernilla härom veckan berättade hon om varför Hans bosatt sig hemma hos henne istället för att åka med sin fru.

– Han bor hos mig för att mamma är i Spanien tillsammans med min bror Niclas. Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg medan mamma var trött på det här dåliga vädret så därför är pappa kvar hemma hos mig och så får vi supermysig egentid, sa Pernilla till Hänt.

Det framgick aldrig vad det var för undersökning som skulle göras men kort där efter valde Christina ännu en gång att åka iväg utan maken. Vid tidpunkten la Pernilla upp en Instagram story där hon förklarade att hon och Hans var hemma i Hans och Christinas hus för att tömma kylskåpet. Det lät alltså som att Hans skulle bo hos Pernilla ett bra tag till.

Christina Schollins första ord om varför Hans bott hos Pernilla

Men nu har Christina kommit hem till svensk mark och i en intervju med Svensk dam berättar hon varför paret valt att dela upp sig så som de gjort.

– Han ville inte följa med, helt enkelt. Han har det så bra här hemma, säger Christina till tidningen.

Hon berättar även om hur hennes tid i Spanien har varit.

– Jag kom hem häromdagen. Det var jättebra, jättebra. Vi har ju vårt hem i Spanien på vinterhalvåret, fast just nu är jag bara där lite då och då. Vi har vi haft huset sedan 23 år tillbaka och nu var jag där i 10 dagar.

FOTO:

Annons