Därför läggs Hanna Bodelson och Ida Asperuds podcast Spill the tea ner

Ida Asperud och Hanna Bodelson

I över ett år har Ida Asperud och Hanna Bodelson drivit podcasten Spill the tea ihop.
Nu har duon bestämt sig för att lägga ner projektet för all framtid.
– Allt har bara varit jobbigt, säger Hanna i det sista avsnittet.

I Paradise hotel 2018 fick tittarna för första gången bekanta sig med Ida Asperud, 22. Detta skulle inte bli hennes enda dokusåpa-medverkan och i den förra säsongen av Celebrity Ex on the beach dök Ida upp igen. Där fick hon upp ögonen för realityprofilen Adrian Montin, 28, men trots att det verkade som att kärleken mellan dem blomstrade under inspelningarna blev det ingenting mer mellan dem.

– Jag kommer alltid tycka att Adrian är väldigt snäll, och han är väldigt rolig. Vi delar den här resan tillsammans. Och jag har gärna honom som en vän i mitt liv, men mer kommer det inte att bli, sa Ida i podcasten Spill the tea i somras.

Ida och Hannas podcast Spill the tea

Förra året bestämde sig Ida Asperud för att starta en podcast tillsammans med Hanna Bodelson, 23, som är aktuell i den pågående säsongen av Paradise hotel.

Adams reaktion efter exet Elins nya romans med vännen

I Spill the tea har Hanna och Ida pratat om allt mellan himmel och jord samt bjudit in gäster som delat med sig av skvaller och berättelser. Podden har blivit rejält uppskattad och duons härliga jargong har minst sagt gått hem hos lyssnarna.

Men i det senaste avsnittet av Spill the tea berättar Ida och Hanna att de har fattat ett drastiskt beslut – de ska nämligen lägga ner podden med omedelbar verkan.

Därför läggs podden Spill the tea ner

I tre säsonger har Ida Asperud och Hanna Bodelson öppet delat med sig av sina tankar till lyssnarna, men avsnittet som lades upp under onsdagen är alltså det sista någonsin.

Anledningen till att Spill the tea läggs ner är på grund av att de båda vill gå vidare med annat i livet. Hanna poängterar dock att det är främst hon som känner att hon vill dra sig tillbaka.

– Största delen är på grund av att jag har känt ganska länge nu att jag inte tycker att det är lika kul att vara så inne i det här. Allt har bara varit jobbigt med det offentliga, säger Hanna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ida har haft känslan av att hennes podd-kollega främst kommer till studion för hennes skull och hon har märkt att Hanna inte längre tycker att det är roligt.

– Det här är ett beslut som vi har tagit gemensamt och det har inte funnits någon konflikt. Jag och Hanna kommer att lämna som vänner, förklarar Ida.

Hanna Bodelson kommer att dra sig tillbaka från rampljuset ett tag och fokusera på sin psykiska hälsa. Ida Asperud hintar om att hon snart kommer tillbaka med en ny podcast och podd-kollega.

LÄS MER: Hanna Bodelson i tårar efter Sebastian Månssons ord

LÄS MER: Därför känner du igen Benjamin Stenfeldt i Paradise hotel

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!