LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ida Asperud om relationen med Adrian Montin efter Ex on the beach

18 jun, 2020 
Ida Asperud om relationen med Adrian Montin efter Ex on the beach
Ida Asperud berättar nu om relationen med Adrian Montin idag, efter romansen under inspelningarna av Celebrity Ex on the beach.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Celebrity Ex on the Beach på Dplay börjar lida mot sitt slut, och det har inte varit en o-händelserik säsong. Det har varit tårar, kärlek, bråk och drama – hela tiden. Några som fattade tycke för varandra under inspelningarna var Adrian Montin och Ida Asperud. Romansen var dock inte helt enkel. Vid ett tillfälle sårade Adrian Ida när han plötsligt låg med en annan person, något som Ida tog hårt på.

Hon valde trots det att ge honom en till chans, men kort därefter fick hon plötsligt lämna huset, och tittarna kunde se att det blev känslosamt för både Ida och Adrian att tvingas säga hejdå.

Men det dröjde inte lång tid innan Adrian fick upp ögonen för någon annan. Kort efter att Ida Asperud lämnat huset klev Alexandra Nord in i programmet, och Adrian fastnade snabbt för henne. Men under inspelningarna var det först inte ömsesidigt från Alexandras håll, något som tillslut fick Adrian att självmant lämna programmet.

Annons

Ida Asperud om relationen med Adrian idag

I sin podcast Spill the tea berättar Ida Asperund hur relationen med Adrian Montin är idag, efter att flera av lyssnarna undrat.

Att Adrian och Alexandra haft en grej fick hon inte veta utav dem, utan av andra.

– Jag fick ju reda på det här från en annan deltagare, vilket för mig var ganska fucked up. Jag hade gärna hört det från dem, så klart, förklarar hon och fortsätter:

– Jag och Adrian hade inte någon kontakt. Men samtidigt, vi var inte ovänner, och inte med Alexandra heller, förklarar hon och påpekar att deras relation tog ganska hårt på henne.

Först månader efter inspelningarna i Brasilien började Adrian ta upp kontakten med Ida.

– Vi började ta upp kontakten lite, kring våran pressdag. Han bjöd ut mig på middag, men vi gjorde inte det. För jag känner att – han är jättesnäll. jag kommer alltid tycka att Adrian är väldigt snäll, och han är väldigt rolig. Vi delar den här redan tillsammans. Och jag har gärna honom som en vän i mitt liv, men mer kommer det inte att bli, säger hon.

– Jag och Adrian har en väldigt fin relation idag, poängterar hon och förklarar att de kan ringa varandra och prata i telefon då och då.

FOTO: Youtube

Annons