LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför kommer inte Älskar, älskar inte-Fionas dotter till Sverige

24 jul, 2023 
Moa Risberg
Jennifer Iversen
Lars och Fiona från Älskar, älskar inte berättar nu om den svåra tiden.
Efter Fionas flytt till Sverige drabbades de hårt ekonomisikt.
Nu berättar makarna om varför Fionas dotter inte kommer till Sverige.
Annons
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"Brand logo
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"

rI programmet Älska, älskar inte på Discovery+ fick vi följa flera svenskar som förälskat sig i någon utomlands. En av dem som vi kunde följa i programmet var den Lars, 82, från Karlshamn som på nytt funnit kärleken i Fiona, 41, från Uganda.

Lars och Fiona träffades via internet och fattade snabbt tycket för varandra. Paret höll kontakten länge innan de bestämde sig för att träffas för första gången.

I säsong tre av succéprogrammet Älskar, älskar inte fick vi följa med när Lars åkte för att träffa sin kärlek Fiona för första gången i Uganda.

Chockerade tittare efter barnbeskedet

Det var inte bara den 40-åriga ålderskillnaden mellan paret som fick tittarna att höja på ögonbrynen. I programmet berättade även Lars att han och kärleken Fiona planerade att försöka skaffa gemensamma barn så fort som möjligt.

Annons

I en intervju tillsammans med Hänt berättar Lars nu, att barnen accepterat hans längtan efter att skaffa gemensamma barn tillsammans med den yngre kärleken.

Inte bara Lars har barn sedan tidigare

Även om paret drömmer om att skaffa gemensamma barn i framtiden så har de båda barn sedan tidigare relationer.

Fiona har sedan tidigare dottern Rachel som bor kvar i Uganda, som hon fick när hon var väldigt ung. Eftersom Fiona var så ung så var det Fionas mamma och syster som fick ta hand om dottern, vilket har gjort att Fiona nu drömmer om att få bli mamma igen, för att få uppleva barntiden på riktigt.

Lars och Fiona har god kontakt med dottern Rachel och ringer henne ofta från Sverige. Nu berättar de om önskan att återförenas.

Annons

– Vi har ju sagt det så fort Fiona börjar få inkomst så måste vi ju bjuda hit hennes dotter, säger Lars.

Tyvärr lever paret endast på Lars pension i dagsläget, då Fiona inte fått något jobb i Sverige och fokuserar på att lära sig språket. Vilket gör att paret fått en svårare situation ekonomiskt.

I samband med Fionas flytt till Sverige fick de även ett nytt ekonomiskt bakslag.

– I och med att vi bor ihop så sjönk min pension, de är ju inga stora pengar men 600 kronor sjönk det med, de är ju ganska mycket egentligen. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, säger Lars.

FOTO: Youtube

Annons