LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så tycker Älskar, Älskar inte-Lars familj om barnbeskedet med Fiona

22 jul, 2023 
Moa Risberg
Jennifer Iversen
Älskar, älskar inte-paret
Älskar, Älskar inte-Lars och Fiona träffades via nätet.
Nu vill paret skaffa barn ihop, trots den stora åldersskillnaden. Såhär tycker 80-åriga Lars barn om det hela!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejerBrand logo
Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

Programmet Älskar, älskar inte på Discovery+ har väckt starka känslor både mellan paren i programmet, men även hos tittarna där hemma.

I programmet får vi följa svenskar som förälskat sig i någon utomlands och ta del av hur de hanterat deras kärleksfulla distansrelationer från Sverige.

Vi får följa paren under deras möten både i andra länder och ta del av de mot och med gånger paren ställs inför när två olika kulturer möts.

Under säsongen har vi kunnat följa paret Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 40, från Uganda som delat med sig av sin kärlek mellan Afrika och Sverige.

Vill skaffa barn trots ålderskillnaden

Lars och Fiona träffade varandra via nätet och föll snabbt för varandra. Efter många samtal bestämde sig för att träffas på riktigt i Fionas hemland Uganda.

I det första avsnittet av programmet fick tittarna vara med och se när Lars åkte till Uganda för att träffa sin stora kärlek Fiona för fösta gången.

Annons

Paret fick snabbt mycket uppmärksamhet i den tredje säsongen av Älskar, älskar inte då de berättade att de skulle vilja skaffa barn trots ålderskillnaden.

Något som inte helt uppskattats av familjen, då Lars barn till en början tyckte att han var lite väl gammal för att bli pappa ännu en gång.

Nya beskedet om familjen – så tycker de om att Lars och Fiona vill ha barn

Lars och Fiona bor nu tillsammans i Sverige, men har dessvärre ännu inte lyckats uppfylla parets stora önskan om ett gemensamt barn.

Även om det inte skulle fungera den naturliga vägen ännu är paret fortfarande inställda på att de vill skaffa barn tillsammans och tänka sig att gå tillväga på annat sätt.

Lars barn har nu ändrat sin inställning till att 80-årigen ska bli pappa igen, något som Lars nu berättar i en intervju tillsammans med Hänt.

– Ja de har väll accepterat det nu, det har vi inte pratat om sedan början, de var ju framförallt min dotter Linda som var lite emot det, säger Lars.

Annons

Han fortsätter och berätta om en händelse med dottern från tiden då han började dejta, innan han träffat Fiona.

– Jag kommer ihåg en gång, långt innan vi hade träffats och jag hade börjat dejta och då hade precis PG Gyllenhammar hade blivit pappa. Så pratade vi om detta, och då säger Linda såhär att hon tyckte det var fruktansvärt. För att hans fru också är mycket yngre, då sa jag nej, jag tycker inte det är så konstigt sa jag.

– Jag hade ju inte själv en mista tanke att önska mig barn då, men jag tyckte så då. Nä säg inte att du hade skulle kunna tänkt dig de säger hon då till mig, men de tog jag ju inte så hårt då för det fanns ju inte i min tanke, de var först när jag träffade Fiona som dom tankarna kom, säger Lars.

FOTO: Youtube

Annons